Priče > Biznis

GDE JE DEDA MRAZ? Pa u vozu, gde drugde...

Ove godine je prevezeno skoro pet i po miliona putnika, što je značajno povećanje u odnosu na 2021. godinu.

Izvor: K1info

30/12/2022 > 23:32

podeli vest:

GDE JE DEDA MRAZ? Pa u vozu, gde drugde...
Foto: Promo foto


Putnike u vozovima na relaciji Beograd-Novi Sad i Beograd-Užice juče i danas tradicionalno je obradovao Deda Mraz koji je, zajedno sa svojim pomoćnicima, ulepšao prazničnu atmosferu na kraju 2022. godine.

Deda Mraz je delio slatkiše i na taj način dodatno svima zasladio putovanje, a građani su takođe imali priliku da sa ovog putovanja ponesu i fotografije sa ovim specijalnim gostom koje dobijali na licu mesta.

Foto: Promo foto

 

Ivan Bulajić, v.d. direktor Srbija voza, ovom prilikom se osvrnuo na poslovanje ove kompanije za železnički prevoz putnika tokom prethodne godine:

- Ponosni smo što su građani ponovo počeli da biraju voz kao prevozno sredstvo.  Ono što nas posebno raduje jeste činjenica smo ove godine imali skoro pet i po miliona putnika, što je značajno povećanje u odnosu na 2021. godinu. Namera nam je da taj broj u 2023. godini bude još veći.  U martu je krenuo prvi brzi voz Soko na relaciji Beograd-Novi Sad, koji je pomerio standarde kada je u pitanju putovanje železnicom i kojim smo se kao država vratili na železničku mapu Evrope.

Foto: Promo foto

 

Bulajić je dodao da je jedan od najznačajnijih iskoraka koji je Srbija voz napravio ove godine za unapređenje korisničkog iskustva uvođenje aplikacije kojom je omogućen udobniji i komforniji način kupovine karata.  

- Naročito nas raduje činjenica da se vozom ponovo prevoze mladi, a primećujemo i veliki broj stranaca. U 2023. godini nastavićemo sa modernizacijom poslovanja kako bismo obezbedili građanima što udobniji, brži i savremeniji prevoz železnicom. 

Foto: Promo foto

 

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika važiće standardni red vožnje, koji je dostupan sa sajtu srbijavoz.rs i na aplikaciji.  Kupovinom karata elektronskim putem ostvaruje se popust od 5%.

Pored relacije Beograd-Novi Sad, naročito popularne linije su Beograd - Vršac i Beograd - Užice, kojima takođe saobraćaju vozovi visoke klase.

Foto: Promo foto

 

 

 

 

Ostavite komentar