Lifestyle > Mozaik

Ne znate kuda sa decom za vikend? Znamo mi! Otkrivamo gde je NAJBOLJA ŽURKA ZA NAJMLAĐE

Novogodišnji Dečji sajam koji će se održati ovog vikenda, 23. i 24. decembra u Tržnom centru u Beogradu na vodi od 10 do 22 sata

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

22/12/2023 > 22:18

podeli vest:

Ne znate kuda sa decom za vikend? Znamo mi! Otkrivamo gde je NAJBOLJA ŽURKA ZA NAJMLAĐE
Foto: Dečiji sajam


Pitate se šta da radite tokom vikenda sa svojim mališanima? Imam sjajnu ideju za vas gde možete kvalitetno da provedete vreme sa svojim mališanima. Oni će se ludo zabaviti uz raznovrstan i što je najvažnije uz potpuno beplatan program za decu. 

U pitanju je Novogodišnji Dečji sajam koji će se održati ovog vikenda,  23. i 24. decembra u Tržnom centru u Beogradu na vodi od 10 do 22 sata. Ovde je obećana najbolja žurka u gradu za najmlađe. 

Tradicionalni sajam namenjen je potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu  da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, ali i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg događaja i pravog praznika za naše mališane.

A kad smo već kod praznika, kao što znate sledi nam ono doba godine koje mnogi od nas najviše vole, kada se radujemo više nego inače i kada volimo da obradujemo naše najbliže, kada o njima malo više i brinemo. Ipak, ne smemo da zaboravimo da brinemo i o onima kojima je pomoć svih nas neophodna.

Zato je ovaj Novogodišnji Dečji sajam drugačiji od svih prethodnih! A da bismo radost doneli baš svakom detetu potrebni ste nam Vi!

Dečiiji sajam organizovaće prikupljanje novogodišnjih paketića za Udruženje građana za borbu protiv raka kod dece ,,Uvek sa decom”  kao i za decu samohranih majki ,,Udruženje Heroine”.

Foto: K1info

 

Ako ste zainteresovani da se pridružite ovoj lepoj inicijativi i donirate paketiće za decu, vaš doprinos bi bio od neprocenjive važnosti. Svi prikupljeni paketići biće prosleđeni mališanima koji trenutno prolaze kroz teške trenutke, pružajući im podršku i radost tokom praznične sezone.

Dakle, još jedan razlog više da dođete u TC Galeriju. A osim što ćete vaše mališane naučiti i ohrabriti ih da pomažu drugima, da budu brižni, pružićete im i dane nesvakidašnje zabave i edukacije.

Moći će da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, da gledaju ili ćak budu deo pozorišnih predstava, učetvuju u edukativnim radionicama, takmiče se u najrazličitijim igrama i osvoje vrlo vredne nagrade! 

Foto: K1info

Obećavamo ispunjen vikend i za roditelje i za decu! 

Iiii ono što je najvažnije, ulaz na sajam je besplatam! U svim sadržajima naši najmlađi junaci moći će da uživaju i učestvuju potpuno besplatno! 

 

Ostavite komentar