Lifestyle > Mozaik

Život u Americi je SKUP, PRESKUP: Evo koliko NOVCA treba da izdvojite za NAJAM stana od 52 kvadrata u NJUJORKU

Jedna tiktokerka je svoje iskustvo podelila sa korisnicima na internetu

Izvor: K1info/b92.net

24/10/2023 > 13:29

podeli vest:

Život u Americi je SKUP, PRESKUP: Evo koliko NOVCA treba da izdvojite za NAJAM stana od 52 kvadrata u NJUJORKU
Foto: Tanjug/Zoran Colić


Život u Americi nije nimalo jeftin, što je Ali Šapiro podelila sa svojim korisnicima na društvenoj mreži. Ona je na TikToku pokazala stan u Njujorku za koji je mesečna kirija 7.000 dolara (oko 6.500 evra).

- Moja zgrada je podigla kiriju pa moramo da se selimo. Stan ima samo 52 kvadratna metra - rekla je Ali na početku snimka.

Ona je pohvalila kuhinju da izgleda prelepo, iako je prilično mala. Stan je otvorenog koncepta, tako da je odmah do kuhinje dnevni boravak sa velikim prozorima i pogledom na ulicu.

- Stan je na drugom spratu u Ist Vilidžu tako da čujemo buku ceo dan i noć - rekla je ona.

Ist Vilidž je, inače, poznat po živom noćnom životu. Susedstvo je puno barova, klubova i restorana.

@allyshaps Why we’re moving out of our $7k/month apartment in NYC. Less than 600 sq feet and this is what they want…#nyc #nycapartment #nycapartmenttour #rent ♬ original sound - Ally Shapiro

- Nemamo mesta za sve naše stvari - rekla je ona.

Dodala je da stan ima samo jednu spavaću sobu, koja je veoma mala. U njenoj sobi se nalazi bračni krevet, stočić, noćni ormarić i komoda.

@allyshaps Replying to @Teenie CLARIFYING A FEW THINGS! The apt is now listed at $7,050 for 590sq ft 1 bedroom. But truthfully even if i could afford it two people can’t comfortably live here. The apt was mine and then jordan moved in so its 99% my stuff and all of his is still in storage. We also both work from home and i run my biz out if here with all my samples theres no room! #nycapartment #nycrent #rent ♬ original sound - Ally Shapiro

- Sa dečkom delim orman. Pun je. Za te pare bi pomislila da bi bilo više mesta, ali ne, ovo je orman. Moje cipele ni tu ne stanu, ima ih svuda. To nije praktičan životni prostor s obzirom na to koliko naplaćuju kiriju - rekla je ona.

U drugom snimku pokazala je kako izgleda kupatilo i prostor gde se nalaze mašina za veš i sušenje.

- Ovo je moj omiljeni deo stana. Kupatilo je obično. Nered je jer se selimo za dva dana, ali čak i da se ne preselimo, i dalje bi bio nered jer nemamo mesta za sve naše stvari - rekla je ona.

Ostavite komentar