Lifestyle > Mozaik

Da li je ovo REŠENJE? Presadila KOSU UMESTO OBRVA, sad mora da ih skraćuje svaki čas

Žena koja je preterano čupala obrve kao tinejdžerka, podvrgla se transplantaciji koristeći dlake sa glave

Autor: K1 info

03/09/2022 > 12:55

podeli vest:

Da li je ovo REŠENJE? Presadila KOSU UMESTO OBRVA, sad mora da ih skraćuje svaki čas
Foto: Instagram/isabellekutxi


Izabel Kutski je svako jutro provodila 30 minuta crtajući obrve, ali nakon što je očajnički želela da budu "guste i mekane", odlučila je da ode pod nož i uradi transplantaciju obrva.

Procedura je trajala tri sata i uključivala je uzimanje pojedinačnih folikula sa potiljka 36-godišnjakinje i ručno ubacivanje u retke delove njenih obrva.

Foto: Youtube PrintScreen

 

A posmatranje u ogledalu nakon zahvata bio je emotivan trenutak za lokalnu predstavnicu kozmetičke kuće, koja je rekla da je briznula u plač kada je prvi put videla svoje nove obrve.

Izabelin sadašnji izgled ipak ima jedan nedostatak - ona ​​mora da ih šiša svakog meseca jer dlake rastu jednako brzo kao i one na njenoj glavi.

- Zabavno je što dlake i dalje rastu kao kosa na glavi. Ne prestaju da rastu kao obrve, mogu da izrastu zaista duge ako ih ne ošišate. Svakog meseca mi prijatelj skraćuje obrve jer ne želim da ja to loše uradim. Sve ovo je vredelo jer sada imam obrve kakve sam želela.

Foto: Youtube PrintScreen

 
Presađivanje u Poljskoj

Izabel je proceduru presađivanja obavila u Poljskoj, gde je platila 1.500 funti, umesto 5.000, koliko bi morala da iskešira u Velikoj Britaniji,  rekavši da je u potpunosti verovala svom lekaru kada su oblik i veličina obrva u pitanju.

- Toliko dugo sam sanjala o paperjastim obrvama. Preterano sam ih čupala kada sam bila tinejdžerka, jer je tada bio trend imati tanke obrve.

Ona je priznala da je gledala emisiju o plastičnoj hirurgiji u Sjedinjenim Državama i da nikada pre nije čula za to. Potom je počela da istražuje po internetu, otkrivši da je procedura veoma skupa.

Foto: Youtube PrintScreen

 

- Odlučila sam da otputujem u Poljsku, ne samo zato što sam Poljakinja, već je u Poljskoj sve jeftinije i dobro urađeno. U Engleskoj bih platila 5.000 funti, dok me je u Poljskoj koštalo 1.500, razlika je ogromna. Sama procedura je bila bezbolna, jedino me je bolelo kada sam dobila dve injekcije anestetika, jednu u skalp a drugu u obrve, i to je bio jedini bol koji sam osetila.

Kada je prvi put pogledala u ogledalo da vidi svoje nove obrve, bila je veoma ushićena jer ih je čekala toliko dugo.

Ali posle procedure Izabel je morala da igra "igru čekanja", jer joj je rečeno da ne pere i ne dira obrve dve nedelje.

Takođe je morala da veruje da je transplantacija bila uspešna, pošto je normalno da prve dlačice otpadaju dva meseca nakon procedure, pre nego što pune dlake izrastu nekoliko meseci nakon toga.

 

 

Ostavite komentar