Lifestyle > Mozaik

Žene ODUŠEVLJENE novim TikTok TRIKOM: Kako da OBRIJETE NOGE za 10 sekundi

Tehnika korišćenja brijača "napred-nazad" postaje svakodnevica kod sve više žena

Izvor: K1info

16/08/2023 > 07:56

podeli vest:

Žene ODUŠEVLJENE novim TikTok TRIKOM: Kako da OBRIJETE NOGE za 10 sekundi
Foto: Freepik.com


 

Korisnica TikToka Loren Henderson podelila je trik za brijanje nogu i priznala da joj je jednostavna promena rutine "zauvek promenila život". Ovaj video postao je viralan za kratko vreme, a komentari onih koji su probali nateraće vas da uzmete brijač u ruke.

Kada je reč o dlakama na telu, žene se odlučuju za depilaciju voskom, lasersku epilaciju, ali ipak najčešće za brijač.Korišćenje brijača postala je svakodnevica, ali ukoliko ste nespretni, može da bude neprijatno i često bolno iskustvo.

Međutim, na društvenim mrežama pojavio se trik koji znatno umanjuje vreme brijanja nogu, i rešava jedan od velih problema: neće vam ostaviti "preskočeno mesto" na telu. 

Tehnika "napred-nazad" izgleda tako što započinjete brijanje kao i svako do sada. Nasapunjajte noge i pokvasite brijač. 

@lalalalauren00 Who freaking knew? Cause I didn’t thank you girl on tiktok—I am forever changed! #fy #fyp #foryou #shavingtips #shavinghack original sound - Lauren Henderson

Nežnim pokretima krenite od zgloba do kolena, ali ne dižite brijač nakon toga. Kada ste stigli putanjom do kolena, vratite brijač u kontra smeru nadole, pa ponavljajte postupak. 

- Moram da vam pokažem trik koji sam naučila na TikToku. Volela bih da mogu da se setim imena devojke koja je objavila video, ali videla sam to i zauvek mi je promenilo život. Radi se o brijanju nogu, pa ako brijete noge, slušajte! Tehnika brijanja je laka za izvođenje, sve što zahteva je da neprestano držite brijač uz kožu dok se brijete, tako da nakon što se popnete uz nogu, ne uklanjate brijač pre nego što ga vratite prema dole. Znate kako nasapunjamo noge i brijemo se, i radimo sve to, zar ne? Pogrešno! Tako pogrešno! Pokušajte ovo umesto toga: brijte se, ali nemojte podizati brijač. Doslovno mi je trebalo pet sekundi po nozi da obrijem noge jutros, to je najbrže što mi je trebalo u životu. A možete ići i preko kolena, i neće vam smetati - rekla je Loren.

Ovaj video se svideo više od 123.000 ljudi i mnogi su je pohvalili. Jedna osoba koja je to isprobala napisala je: "Brijala sam se na ovaj način više od 20 godina, ali sam smatrala da je to samo moja lenja metoda". Ostali komentari bili su da je ovo "genijalna metoda", a oni koji još uvek nisu probali, rekli su da će koristiti ovu tehniku već pri sledećem brijanju.

 

Ostavite komentar