Lifestyle > Mozaik

Australijska tinejdžerka MISLI DA JE MAČKA, a u školi joj DOZVOLJAVAJU da se ponaša u skladu sa tim

Izgleda da će u najkraćem mogućem roku morati da se uspostave neophodni protokoli jer se sve više đaka indentifikuju sa životinjama

Autor: K1 info

03/09/2022 > 21:30

podeli vest:

Australijska tinejdžerka MISLI DA JE MAČKA, a u školi joj DOZVOLJAVAJU da se ponaša u skladu sa tim
Foto: Pixabay.com


Mnoga deca uče na različite načine - neka su više vizuelni tip, dok druga bolje prihvataju informacije ako o njima čitaju, ali svako najbolje uči kada se oseća komotno i opušteno. A za jednu tinejdžerku u Australiji to znači da se ponaša poput mačke.

Prema magazinu Herald Sun, devojčica se poistovećuje sa mačkom, a privatna škola koju pohađa dozvoljava joj neverbalnu komunikaciju i da se ponaša kao navedena životinja, sve dok to ne odvlači pažnju drugim učenicima.

Foto: Pixabay.com

 

Iako ovo iz škole nisu potvrdili, u izjavi su objasnili da neki njihovi učenici imaju probleme povezane sa identitetom, mentalnim zdravljem i anksioznošću, napominjujući: "Učenicima uvek pristupamo individualno, uzimajući u obzir stručne savete i dobrobit đaka."

Škola je navodno opisala devojčicu kao "izuzetno pametnu", a izvor blizak njenoj porodici je objasnio: "Čini se da niko nema protokol za učenike koji se poistovećuju sa životinjama, ali su svi spremni da je podrže, ukoliko to ne remeti ostale učenike."

Foto: Pixabay.com

 

Izgleda da će u najkraćem mogućem roku morati da se uspostave neophodni protokoli jer se sve više đaka indentifikuju sa životinjama.

U drugom delu Australije, četiri devojčice su počele da hodaju četvoronoške i da prave rupe na svojoj odeći kako bi napravile mesta za repove. Dok škola u kojoj se to navodno dešava poriče ove tvrdnje, jedan roditelj je izjavio da je devojčica vrištala na vršnjakinju jer joj je "sela na rep".

Ostavite komentar