Lifestyle > Mozaik

NIKAD ne kupujte BEBI kupaći kostim ove BOJE: To je veoma VAŽNO, a evo i zašto

Instruktorka plivanja za bebe upozorila je roditelje na jednu boju koju treba da izbegavaju kada kupuju dečije kupaće kostime

Izvor: K1info/telegraf.rs

11/04/2023 > 22:48

podeli vest:

NIKAD ne kupujte BEBI kupaći kostim ove BOJE: To je veoma VAŽNO, a evo i zašto
Foto: Unsplash.com


Niki Skarnati je mama i instruktorka plivanja za bebe koja je podelila, sada već viralni TikTok video, pozivajući roditelje da izbegavaju da oblače decu u plave kupaće kostime, jer ih je teže uočiti u vodi.

Ona je snimila svoju ćerku kako pliva u plavom kupaćem kostimu kako bi pokazala koliko je lako kamuflirana pod vodom, bilo u bazenu u dvorištu ili na prepunoj plaži.

- Dakle, ovo nije kupaći kostim koji moja ćerka redovno nosi. Kupila sam ga posebno za ovaj primer za roditelje koji žele da uče - rekla je Skarnati.

@springhill.isr Colors make a difference! Make sure you avoid any blue tones bathing suits. They’ll blend in with their environment making it more difficult to be spotted if they were to fall in! #selfrescue #selfrescueswimming #selfrescueswim #watersafety #watersafetyawareness #drowningprevention #survivalswim #survivalswimlessons #pool101 ♬ original sound - Spring Hill ISR Nikki Scarnati

Na snimku je prikazana njena ćerka kako pliva duž bazena pre nego što je zagnjurila, što je dokazalo koliko je opasno za decu da nose plave kupaće.

- Pogledajte kako je teško videti je pod vodom. A ovo je u mirnoj vodi, ovo nije sa gomilom druge dece koja se igraju, prskaju i zabavljaju se. Čak i pogledajte na suncu, pogledajte kako je teško videti je u kupaćem kostimu, jer je iste boje kao i naše okruženje. Zato ne kupujte plave kupaće kostime - rekla je ona.

Za one koji žele da kupe kupaće kostime za decu, Niki preporučuje svetle boje.

- Uvek se držite neonskih boja - rekla je.

Njen video je pregledan više od 5,1 milion puta, a mnogi roditelji su priznali da nikada nisu znali da je plava boja ona koju treba izbegavati. Snimila je i video u kome dodatno pojašnjava sve o bojama.

- To je ludo. Nikada ne bih ni pomislila na to, vau. Moram reći da je to nešto o čemu nikada nisam razmišljao - komentarisali su pojedinci.

 

 

Ostavite komentar