Lifestyle > Mozaik

Ima SALO na STOMAKU... PA ŠTA... Devojka POKAZALA kako je ŽIVETI bez KOMPLEKSA

Korisnica TikToka je objasnila koliko ima samopouzdanja iako nema idealnu građu

Izvor: K1info/b92.net

05/02/2023 > 20:15

podeli vest:

Ima SALO na STOMAKU... PA ŠTA... Devojka POKAZALA kako je ŽIVETI bez KOMPLEKSA
Foto: screenshotTikTok/luvjessicablair


Nemaju svi kompleks zbog debljine, sala na stomaku, strija i celulita. Postoje osobe koje vole svoje telo, bez obzira na to kakvo je. 

Svaka čast takvim ljudima, jer mogu funkcionisati normalno bez da sebi uskraćuju zadovoljstva kao što je odlazak na bazen, uska garderoba.

Upravo takva je i Džesika Bler, koja obožava da nosi kratke majice, jer joj nije jasno zašto bi trebalo da pokriva svoj stomak, što dokazuju i njeni snimci na TikToku.

- Uvek biram pantalone i suknje niskog kroja i kratke majice. Osećam se čudno kada mi je stomak pokriven. Volim da ga pokazujem, to mi daje neko samopouzdanje - rekla je Džesika.

@luvjessicablair

if i had a dollar for every time someone asked me "why does your stomach look like that" i'd definitely be a comfortable hundred thousandaire by now

♬ original sound - jess

Na TikToku objavljuje snimke sa raznim odevnim kombinacijama i tamo komentariše kako se oseća.

Komentari pratilaca su razni. Ima onih koji su oduševljeni njenim “pogledaj moj stomak” odevnim kombinacijama, dok drugi to komentarišu kao neukus.

@luvjessicablair

i know it's just the inability to even attempt to hide fatphobia, but the point rly goes over so many peoples heads and y'all are just telling on yourselves ! ♬ Interesting reaction - Karly

- Ta crvena suknja na tebi izgleda mnogo elegantnije kad nije na bokovima, izgledaš prekrasno bez obzira vidi ti li se stomak ili ne, volim te i sa stomakom i bez njega. Izgledaš dobro u svemu što obučeš, devojko - samo su neki od komentara koje je dobila.

 

 

Ostavite komentar

Jelena Ilić

Prosto je ružno za videti. Ne mislim da treba da ima komplekse, ali ne mora baš ni da "servira" i namerno ističe ono najružnije na sebi....lično mislim da je i to neki "problem u glavi"

07.02.2023 20:05