Lifestyle > Mozaik

Kako do IZGLEDATE kao MILION DOLARA: Trikovi za SAVRŠEN STIL

Savršen izgled se ne postiže sa mnogo garderobe i nakita. Dovoljno je nekoliko komada odeće, ali koje treba znati kombinovati

Autor: K1 info/edukacija.rs

18/01/2023 > 11:31

podeli vest:

Kako do IZGLEDATE kao MILION DOLARA: Trikovi za SAVRŠEN STIL
Foto: Pixabay.com


Jedna od neophodnih stvari u vašem ormaru je bela majica. Nevažno je kakav izrez imaju oko vrata, jer je vanvremenski komad odeće. A kada pronađete odgovarajuću, u broju i kroju vašeg tela, lako se može kombinovati sa pantalonama, farmerkama i suknjama. 

Poput bele majice i košulja u ovoj boji je za sva vremena. Jedna je od retkih košulja koje se mogu nositi u svim prilikama. Teget blejzer koji je strukiran je svestran, za razliku od crnog, koji više odgovara poslovnom stilu. Teget boja je opuštenija i lakše se može iskombinovati sa ostatkom garderobe.

Sofisticirana, midi suknja A kroja u neutralnoj nijansi, može da se nosi gotovo cele godine. Ako se pravilno kombinuje izgledaćete elegantno.

Tamne farmerke i to zvoncare, doprinose da vaše noge izgledaju mnogo duže nego što jesu. Ako se pravilno iskombinuju, ne moraju da predstavljaju samo retro modu, već vaš izgled može biti ultra moderan i laskav.

Klasični baloner je dodatak bilo kojoj kombinaciji i uklapa se u sve stilove. Crne pantalone, nevažno kog kroja, su obazne u garderoberu. Lako se kombinuju i nikada neće izaći iz mode. Isto se odnosi i na pantalone u beloj boji. S jedinom razlikom, što se preporučuje, da one moraju biti širokih nogavica.

Žena mora da ima i nezaobilaznu malu crnu haljinu. Ona je uvek savršen izbor kada ste u nedoumici šta da obućete za neki događaj. Naravno, mora savršeno da odgovara vašem obliku tela.

Foto: Pixabay.com

 

Jednako važno je posedovati i haljinu za posebne prilike. Ova haljina nije “širokog spektra”, kao crna, ali nikad se ne zna kada će ta posebna prlika da se ukaže.

Obični džemper se kombinuje sa pantalonama i farmerkama, a odličan je za slojevito oblačenje i izgledu daje puniji doživljaj.

Savršen izgled zaokružiće kaput. Pri odabiru nikada se ne može pogrešiti, ako se izabere crni. On je klasični komad odeće i nevažno je da li ispod njega nosite haljinu ili patalone.

 

Ostavite komentar