Lifestyle > Ljubav

JAKOV je ZAPROSIO DEVOJKU U AVIONU ER SRBIJE: APLAUDIRALO JE 139 putnika, a OBRATIO SE I KAPETAN (VIDEO)

Zamolio je kapetana i posadu da mu pomognu u realizaciji

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

28/12/2023 > 20:28

podeli vest:

JAKOV je ZAPROSIO DEVOJKU U AVIONU ER SRBIJE: APLAUDIRALO JE 139 putnika, a OBRATIO SE I KAPETAN (VIDEO)
Foto: Freepik.com


Ljubav ne zna za granice, dokazano je mnogo puta. Tako je jedan Jakov svoj bitni trenutak u životu podelio sa strancima, i to na hiljade metara iznad zemlje.

Naime, on je rešio da svojoj devojci Mini priredi iznenađenje i zaporosi je na letu za Pariz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Air Serbia (@airserbia)

Zamolio je kapetana i  posadu da mu pomognu u realizaciji.

- Poštovani putnici govori vam kapetan, nadam se da uživate u letu. Sada imamo neplaniranu, ali veoma lepu objavu. Jedan naš putnik upravo se sprema da svojoj devojci postavi važno pitanje. U ime cele posade Er Srbije i svoje lično ime, molim vas da ga podržite. Jakove, u avionu ima 139 svedoka tvoje ljubavi! Srećno! - bile su reći kapetana. 

U narednim trenucima, Jakov je zaprosio svoju devojku, a onda je usledio aplauz svih putnika, a osoblje u avionu spremilo je i šampanjac za mladi par.

- Kada imate važno pitanje da postavite, nestrpljenje raste. Jakov nije mogao da sačeka da stigne u Pariz i odlučio je da već u avionu zaprosi svoju devojku. Uz malu pomoć kapetana, posade i 139 putnika na letu Er Srbije JU314, Mina je rekla "da“". Mina i Jakove, raduje nas što smo deo vaših uspomena. Srećno i da sa nama porodično letite još mnogo, mnogo godina - objavila je Er Srbija na svom Instagram nalogu ovaj romantični trenutak.

Ostavite komentar