Lifestyle > Ljubav

Slabi muškaraci ne umeju da vole SNAŽNE ŽENE, one se vole drugačije

Snažna žena uopšte nije "komplikovana" kao što mnogi misle. Ljubav sa njom je sjajna, ali za snažnog muškarca

Autor: K1 info/ pult24.info

21/03/2023 > 20:00

podeli vest:

Slabi muškaraci ne umeju da vole SNAŽNE ŽENE, one se vole drugačije
Foto: Freepik.com


Biti jaka žena je nešto što bi svaka dama želela za sebe, ali to često sa sobom nosi i određene posledice. Recimo, snažna žena će često imati problema da nađe odgovarajućeg partnera, jer ne znaju svi muškarci da se nose sa snažnom ženom.

Mnogi muškarci takve žene vide kao konkurenciju, suparnike. Mnogi se ne mogu nositi sa njima jer nisu dovoljno jaki ili im potajno zavide. Neki ih se plaše jer imaju osećaj da nisu dovoljno dobri za snažnu ženu ili da će uvek morati da daju više i više kako bi ta žena bila zadovoljna.

Tačno je da je ljubav sa snažnom ženom i lagana i sjajna, ali samo za onoga ko može da se nosi sa njom. Jak muškarac će pored jake žene uvek da bude srećan, i uvek pobednik. On će imati podršku kakvu mnogi muškarci nemaju pored svojih žena.

Čak i jako teški trenuci postaju podnošljivi pored snažne žene jer je ona prošla kroz mnoge poteškoće i zna da se nositi sa njima. Ona ne posustaje na prvoj prepreci već je dovoljno mudra da zna da joj kukanje i plakanje neće pomoći.

Snažna žena se oslanja na svoj um i analitičko razmišljanje, što znači da će uvek lakše da reši mnoge probleme. Iako većina muškaraca smatra da su snažne žene jako komplikovane, one su u stvari pune razumevanja i jako jednostavne za shvatiti.

Kod njih nema igrica, taktika i prenemaganja, uvek su direktne i jasno daju do znanja šta im je potrebno i šta žele. I baš naprotiv, snažne žene ne traže previše od svog muškarca, one su svesne da savršenstvo ne postoji i svesne su da svako daje onoliko koliko može.

 

Ostavite komentar