Lifestyle > Horoskop

Ako ZVEZDE NE LAŽU- ovo su NAJBOLJE TATE horoskopa

Kad budete testirali partnera da biste videli da li je dobar "materijal" za tatu, možda nije loše da pogledate koji znaci su najbolji očevi

Autor: K1 info/ srecna.republika.rs

11/04/2023 > 21:46

podeli vest:

Ako ZVEZDE NE LAŽU- ovo su NAJBOLJE TATE horoskopa
Foto: Pixabay.com


Roditeljstvo je prilično odgovorna i zahtevna uloga i mnogi nisu ni sanjali kako ono izgleda dok nisu postali roditelji.

Ako je verovati astrolozima, ovo su najbolji očevi na osnovu znaka kojem pripadaju.

Rak

Brižljivog i emotivnog raka uloga oca čini savršenim. Ovi horoskopski znakovi potpuno su okrenuti porodici i vrlo su požrtvovani i posvećeni. Nekada se pred njima javljaju izazovi i  granice koje ne mogu preći. Očevi u ovom horoskopskom znaku su vrlo strpljivi i odani, ali znaju i da budu vrlo strogi kada je to potrebno.

Vaga

Muškarac Vaga može biti sjajan roditelj zahvaljujući uravnoteženosti i skladu kojem teži i  želi da gradi dobre odnose sa decom. Često ih odgaja strogo, ali i blago da to oni ne primete. Pokušava da izbalansira između strogosti i opuštenosti, kada treba.

Devica

Device su po prirodi inače posvećene i brižljive prema onima koje vole, pa zato su i sjajni očevi. To se posebno odražava na decu, a svoju ljubav očevi Device pokazuju tako što posećuju sve aktivnosti vezane za njihove mališane, od roditeljskih sastanaka do mečeva i sportskih događaja koja deca upražnjavaju. Oni se trude da ispune dečiji život zabavom.

 

Ostavite komentar