Lifestyle > Horoskop

ZVEZDE kažu da RODITELJSTVO NIJE ZA NJIH njih jer – ovo su NAJGORE TATE horoskopa

Ako testirate svog dragog da li je dobar "materijal" za tatu, možda nije loše da pogledate listu znakova koji nisu baš za ulogu očeva

Autor: K1 info/ srecna.republika.rs

16/03/2023 > 13:23

podeli vest:

ZVEZDE kažu da RODITELJSTVO NIJE ZA NJIH njih jer – ovo su NAJGORE TATE horoskopa
Foto: Pixabay.com


Roditeljstvo je prilično odgovorna i zahtevna uloga i mnogi nisu ni sanjali kako ono izgleda dok nisu postali roditelji.

Možda se u horoskopu savšeno slažete sa određenim znakom i on je izvrstan partner na mnogim poljima, ali to ne znači da će biti i dobar roditelj.

Ovo su najgore tate na osnovu znaka kojem pripadaju.

Vodolija

Iako je po mnogima Vodolija savršen partner koji se uklapa sa nekima, vrlo elokventan i ambiciozan, to se ne odnosi na roditeljstvo. Uobičajeno zauzeti svojim poslom i posvećeni projektima, Vodolije se baš i ne snalaze u ulozi roditelja i to iskustvo im se čini kao gnjavaža i obaveza.

Ribe

Iako su po prirodi brižljive, Ribe često to neće pokazivati kada je u pitanju odgajanje dece. Toliko su nekada zauzete sopstvenim potrebama, da im nije prirodno uvek da nesebično odgoje dete, prenosi Astrology.com. Ako su zadovoljni svojim životom i time gde se trenutno nalaze, verovatno će biti i izvrsni roditelji. Sa druge strane, ako im nešto nije po volji, njihova zamišljenost se neće dobro odraziti na odgajanje deteta.

Jarac

Njihova nesigurnost i krutost koja ih odlikuje često su velike prepreke u odgajanju deteta, kao i da budu bezbrižni i zabavni roditelji, što im je velika želja. Roditeljstvo im ne leži i ono je zapravo za njih teško iskustvo jer su po prirodi vrlo "ukočeni“.

 

Ostavite komentar