Lifestyle > Hi-Tech

Sve vam je DOSADILO i ne znate šta biste GLEDALI: E pa, postoji TRIK da na NETFLIXU nađete SKRIVENE filmove

Uz pomoć posebnih kodova na Netflixovom sajtu možete doći do filmova i serija različitih žanrova

Izvor: K1info/N1

05/11/2022 > 13:13

podeli vest:

Sve vam je DOSADILO i ne znate šta biste GLEDALI: E pa, postoji TRIK da na NETFLIXU nađete SKRIVENE filmove
Foto: Pixabay.com


Jedna lepa vest za sve filmofile. Svima nam dešava da ne možemo da pronađemo šta sledeće da gledamo, a ukoliko se to dešava i na Netfliksu, ne moramo da brinemo. Postoji trik da pronađemo mnogo veći broj filmova i serija. U pitanju su posebni kodovi.

Ovi kodovi se tiču žanrova i podžanrova i olakšavaju besomučno traganje za novim naslovom za gledanje. Oni su deo algoritma koji preporučuje ostvarenja korisnicima, ali mogu se koristiti i ručno i tako uštedeti vreme.

Na primer, kod za horor filmove smeštene u male gradove je 81496215, ali to je samo jedan od 36 hiljada kodova koji se mogu koristiti na Netfliksovom sajtu, ali ne i u aplikaciji. Puna lista može se naći na sajtu netflix-codes.com na kome postoji oko 20 kategorija podeljenih u puno subkategorija.

Kako koristiti Netfliks kodove?

Najlakši način za korišćenje kodova je putem Better Browse ekstenzije za Chrome:

Idite na Chrome Web Store i pretražite naziv Better Browse for Netflix

Foto: Pixabay.com

 

Kliknite na Add to Chrome

Kliknite na Add Extension

Logujte se na Netfliks u novom jezičku

Tada bi trebalo da vidite novu opciju pod nazivom Browse All, pored My List. Pored toga, možete otići na sajt sa kodovima, pronaći žanr koji vas interesuje i kliknuti na broj, što će vas odvesti u nov jezičak sa tom pretragom.

Možete i manuelno iskopirati taj kod i dodati ga na kraj ovog linka http://netflix.com/browse/genre/ i onda možete pretraživati tu sekciju.

 

 

 

Ostavite komentar