Lifestyle > Hi-Tech

Izmišljena APLIKACIJA za dejting iz HIT SERIJE "Ted Lasslo" - postala STVARNOST

Aplikacija je osmišljena da poveže ljude na zabavan i opušten način, ličnost je na prvom mestu, posle dopisivanja sledi razmena fotografija

Autor: K1info/City magazine

14/10/2022 > 10:00

podeli vest:

Izmišljena APLIKACIJA za dejting iz HIT SERIJE "Ted Lasslo" - postala STVARNOST
Foto: Pixabay.com


Ako ste gledali seriju "Ted Lasso", verovatno ste čuli za fiktivnu aplikaciju za dejting Banter, a ona će sada postati stvarna, zahvaljujući jednoj drugoj aplikaciji pod nazivom Bumble.

Bumble je aplikacija za dejting i društveno umrežavanje napravljena prevashodno za žene, a napravljen je dogovor između njih i servisa Apple TV+ kako bi se njihovim korisnicima pružilo iskustvo fiktivne aplikacije Banter.

Počevši od 13. oktobra, korisnici će moći svake nedelje da učestvuju u Banter Live opciji, preko koje se dva korisnika mogu povezati pre nego što vide uzajamne fotografije, slično onom što rade likovi u seriji "Ted Lasso" u aplikaciji Banter.

 

 

U ovoj seriji, likovi započinju dopisivanje pre nego što vide fotografije korisnika, što je ključni deo zapleta koji se tiče lika Rebeke Velton. U stvarnosti, nova opcija bi trebalo da "stavi ličnost na prvo mesto i poveže ljude na zabavan i opušten način".

Korisnici će moći da se dopisuju tri minuta, a potom će oboje biti upitani da li žele da nastave razgovor. Ukoliko oboje pristanu, dobiće mogućnost klasičnog četa i konačno će moći da vide pune profile, sa svim fotografijama.

Sve ovo biće dostupno u SAD, Kanadi i Ujedinjenom Kraljevstvu do kraja ove godine, a to nije jedini put da se nešto iz ove serije probije u druge sfere. Nedavno je sportska video igra FIFA 23 dodala fudbalski klub AFC Richmond iz serije u igrive klubove.

Serija "Ted Lasso" osvojila je 11 Emija, a najavljena je i treća sezona.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar