Kultura > Muzika

EVROPSKI Pink Floyd Tribute projekat NASTUPIO u Beogradu

U Hangaru Luke Beograd sinoć je nastupio devetočlani sastav koji je svojim sviranjem i vizuelnim doživljajem oduševio publiku

Izvor: K1info/Tanjug

21/11/2022 > 12:25

podeli vest:

EVROPSKI Pink Floyd Tribute projekat NASTUPIO u Beogradu
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Posle najvećeg australijskog i najvećeg britanskog, prvi put u Srbiju nastupio je i najveći evropski Pink Floyd Tribute projekat sinoć u klubu Hangar Luke Beograd.

Devetočlani sastav sačinjen od profesionalaca i istinskih fanova grupe Pink Floyd oduševio je publiku na dugo očekivanom koncertu koji je podsećao na legendarne nastupe slavne grupe koja je obeležila istoriju popularne muzike.

Projekat je nastao u maju 2016. godine od strane nekolicine karlovačkih muzičkih entuzijasta sa ciljem da kvalitetno i verno izvode muziku grupe Pink Floyd.

Kako uz ovo legendarno ime ide i zahtevna produkcija, za audio i vizuelni doživljaj, pored sjajnih muzičara na bini, postarali su se i Full Production, zatim Johnny Grudić, producent, inženjer zvuka i muzički direktor projekta, kao i dizajner svetla Dino Petrina.

"Hey you", "Wish you were here", „Time", "Learning to fly", "Great gig in the sky", "Shine on you crazy diamond" i mnogi drugi hitovi proveli su publiku kroz sve faze rada sastava Pink Floyd.

Šou je napravljen kao tribute performans koji ima sve komponente - zvuk, video, svetlosni efekti i muzički aranžmani vrlo su slični originalnom izgledu grupe Pink Floyd.

Protagoniste ovog prvorazrednog muzičkog događaja publika je ispratila ovacijama.

 

Ostavite komentar