Kultura > Muzika

Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa druge polufinalne večeri BEOVIZIJE! Tu su i favoriti (FOTO)

Naša ekipa je na licu mesta, tačnije u bekstejdžu festivala, te vam donosimo prve fotografije kako bismo vam preneli delić atmosfere

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

29/02/2024 > 21:23

podeli vest:

Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa druge polufinalne večeri BEOVIZIJE! Tu su i favoriti (FOTO)
Foto: K1info


Počelo je drugo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju". Naša ekipa je na licu mesta, tačnije u bekstejdžu festivala, te vam donosimo prve fotografije kako bismo vam preneli delić atmosfere.

Učesnici festivala dolazili su jedan po jedan, bodre se međusobno i razgovaraju sa predstavnicima sedme sile.

Uslikali smo neposredno pre festivala Džorzija, Filipa Baloša, Dušana Kurtića, koji je došao u pratnji brata Ivana. Saška Janković je tu sa Acom Sofronijevićem, Saša Milošević Mare takođe je tu kao podrška jednom od takmičara.

Pevačica Kat Dosa privukla je pažnju izazovnom belom haljinom, a Filip Baloš je nosio papir sa interesantnim natpisom "ukrao pesmu", aludirajući na komentare da je pesma kojom se takmiči plagijat.

Urednica i supervizor festivala Olivera Kovačević je takođe tu, i svojim stajlingom je ponovo pokazala da je jedna od najvećih dama na javnoj sceni.

Tek se očekuje dolazak glavnih favorita Teja Dore i Konstrakte.

Stigla je i Kontstrakta sa svojom ekipom. Dočekana je uz veliki aplauz u bekstejdzžu. I Ove godine se odlučila za stajling u beloj boji. Odlično je raspoložena. Igrala je tokom Zejninog nastupa.

Ostavite komentar