Showtime > Prvi Red

Zorja odgovorila Breskvici, a ona Karleuši! Svi SOČNI detalji iz bekstejdža "Pesme za Evroviziju" (VIDEO)

Naša ekipa razgovarala je sa učesnicima muzičkog takmičenja

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

28/02/2024 > 19:04

podeli vest:

Zorja odgovorila Breskvici, a ona Karleuši! Svi SOČNI detalji iz bekstejdža "Pesme za Evroviziju" (VIDEO)
Foto: ATA Images


Prvo polufinalno veče  "Pesme za Evroviziju 2024" održano je sinoć u studiju Radio-televizije Srbije. Ekipa emisije "Prvi red" pratila je ovu manifestaciju iz bekdtejdža, gde smo razgovarali sa brojnim učesnicima.

Najveću pažnju privukle su Zorja Pajić i Anđela Ignjatović Breskvica. Zorja je bez pardona iznela svoje mišljenje na konto komentara Breskvice da je njena pesma prava "srpska" aludirajući na tekst i etno zvuk koji nosi, i da je zbog toga pravi izbor za "Eurosong".

- Ne slažem se, ona jeste lepo integrisala etno zvuk u pesmu, ali to nije nužno da bi pesma bila za Eurosog. Dopada mi se njena pesma, svi je ovde pevamo - rekla je ona, a potom poručila da je Jeleni Karleuši zahvalna na podršci.

- Zahvalila sam joj se na podršci, rekla mi je da kidam - istakla je.

Foto: ATA Images

 

Sa druge strane Anđela je zahvalila na podršci Dragani Mirković i Ceci Ražnatović.

- Čula sam se sa Draganom Mirković. Ona mi se javila bukvalno danas. Previše sma zahvalna na tome  kad mi se neki stariji kolega javi i podrži me - rekla je ona, pa ponovila da bi volela da snimi duet sa Cecom.

- Naravno da bih želela, svaki mladi izvođač bi voleo duet sa jednom tako velikom zvezdom. Ona me je isto podržala. Ovaj put i nju pozdravljam i zahvaljujem joj se, jer mi mnogo znači. Rekla mi je da budem svoja i da zaboravim na sve kada stanem na tu binu i da dam sve od sebe - rekla je ona i dodala da je nije povredio komentar Jelene Karleuše na koncertu Dragane Mirković "da je neviđeno glupa".

Foto: ATA Images

 

- Svako ima pravo na svoje mišljenje - istakla je Breskvica.

Sa kim smo još razgovarali, koga smo sve sreli i kakva je atmosfera vladala iza kulisa pogledajte u prilogu emisije "Prvi red" u nastavku:

 

 

Ostavite komentar