Kultura > Muzika

FRAJLE o Bati Kovaču: Zahvalne smo što smo bile DEO NJEGOVOG ŽIVOTA i muzičkog postojanja

On je bio jedan divan čovek, jednostavan, vrlo skroman, vrlo smiren, prisetila se legendarnog muzičara Nataša iz grupe Frajle

Autor: K1

17/09/2022 > 21:14

podeli vest:

FRAJLE  o Bati Kovaču: Zahvalne smo što smo bile DEO NJEGOVOG ŽIVOTA i muzičkog postojanja
Foto: ATA Images


Sa Kornelijem Batom Kovačem su mnogi sarađivali ali on je birao samo najbolje. Kada vam Kornelije Kovač da kompliment za muziku, izvođenje ili tekst, to bi značilo da ste stvarno dobri u tome, zaključile su danas u emisiji Vikend na K1 članice grupe Frajle i voditeljka Natalija Milosavljević.

To su jednom prilikom doživele Frajle koje su imale i priliku da sarađuju sa Kornelijem Kovačem.

Foto: ATA Images

 

- Uvek se osećamo kao da su nam otkinuli deo srca kada nam odu veliki kompozitori i veliki muzičari. Mi se sa njim uopšte nismo poznavale do 2014. godine kada smo učestvovale na Beogradskom proleću i tada smo prvi put izvodile pesmu "Ko se to meni zaljubio". Ne znam ko je pobedio te godine, ali Kornelije je bio član žirija i tada je rekao: "Meni su se najviše svidele Frajle, one su imale najbolju pesmu, najbolji nastup" i on je nama dao 12 poena. Nakon toga smo se upoznali. On je bio jedan divan čovek, jednostavan, vrlo skroman, vrlo smiren - rekla je Nataša iz grupe Frajle.

Ona je dodala da su imale i veliku tremu kada su zajedno sa Kornelijem Kovačem izvodile pesmu Trla baba lan.

- Treba biti zahvalan što si bio deo života i deo muzičkog postojanja tog čoveka i svega onoga što je stvarao - dodala je Nataša iz Frajli.

Ostavite komentar