Kultura > Muzika

AVALA MOĆNI TORANJ FEST 2022 - tri dana PRAVOG UŽIVANJA za ljubitelje PRIRODE i dobre MUZIKE

Tokom tri dana festivala, publici će se predstaviti vrsni muzičari i zabavljači, a za mališane su predviđene posebne ROCK radionice

Autor: K1

14/09/2022 > 15:26

podeli vest:

AVALA MOĆNI TORANJ FEST 2022 -  tri dana PRAVOG UŽIVANJA za ljubitelje PRIRODE i dobre MUZIKE
Foto: Pixabay.com


Avala Moćni Toranj Fest od 16. do 18. septembra je trodnevni događaj na platou Avalskog tornja i ima za cilj da okupi porodice, ljubitelje muzike, kao i sve koji žele da se dobro zabave u prirodi. Tokom tri dana festivala, publici će se predstaviti vrsni muzičari, zabavljači i mnogi drugi.

Foto: press promo

 

Za najmlađe je posebno interesantna ROCK radionica/vežbaonica za decu, gde će najmlađi posetioci dobiti priliku da se upoznaju sa svim čarima ovog muzičkog pravca. 

Tokom celog poslednjeg dana očekuje se najviše mališana, a garancija kvaliteta je i neponovljivi Peđolino. Ulaz na festival je besplatan, program u petak i subotu počinje od 13 časova, dok je u nedelju predviđen za 14.

U slučaju lošeg vremena, organizatori će blagovremeno obavestiti posetioce o eventualnoj promeni satnice. Festival se organizuje uz pomoć Grada Beograda, Emisione Tehnologije i Ministarstva  Kulture i Informisanj.

 

 

 


 

Ostavite komentar