Kultura > Muzika

MAGIJA Željka Joksimovića u Zagrebu: Prepuna Arena VRCALA od EMOCIJA, u publici PRVI PUT i ova MUZIČKA ZVEZDA

Više od 15.000 obožavalaca je s pevačem uglas pevalo njegove najveće hitove

Izvor: K1info

12/11/2023 > 16:59

podeli vest:

MAGIJA Željka Joksimovića u Zagrebu: Prepuna Arena VRCALA od EMOCIJA, u publici PRVI PUT i ova MUZIČKA ZVEZDA
Foto: K1info


Željko Joksimović sinoć je u prepunoj Areni Zagreb održao koncert i dvosatnim spektaklom još jednom dokazao zašto je jedan od najboljih i najomiljenijih regionalnih pevača.

Više od 15.000 obožavalaca je u prepunoj Areni u Zagrebu uživo pevalo s jednim od najvećih regionalnih muzičara, a bilo je i onih koji nisu mogli da zadrže suze.

Zagrebačkom Arenom orili su se njegovi bezvremenski hitovi i brojne balade poput 'Varnice', 'Nije do mene', 'Nije ljubav stvar', 'Lane moje', 'Leđa o leđa', 'Ponelo me', 'Zabluda' i mnogi drugi. Ono što je publiku naročito raspametilo bilo je izvođenje pesme 'Ponoć' iz filma 'Toma' koju je upravo Željko napisao i komponovao. 

Srpski pevač je publici priuštio još jedno veliko iznenađenje, nešto što nije nikada uradio u karijeri, naime, premijerno je otpevao pesmu Venera, koja će se naći na njegovom novom albumu.

Naravno u Zagrebu je najveću podršku pevaču pružala upravo njegova supruga Jovana Joksimović, inače voditeljka K1 televizije i emisije Uranak, jednog od najkredibilnijih jutarnjih formata na svim televizijama.

Prvi put je u publici bila i muzička zvezda Vlatko Stefanovski, makedonski gitarista i rok pevač iz grupe Leb i sol, koji je uživao na koncertu Joksimovića.

- Ti si baš prisan sa ovom publikom. Dao si im se skroz - rekao je Vlatko Joksimoviću.  

- Zagreb, sinoć...Hvala za magiju - napisao je kratko posle koncerta Joksimović na svom instagram profilu.

Odmah su se oglasili i njegovi pratioci, koji sa komentarima, koje će i Joksimović dugo pamtiti.

"Željko, svaka čast za novu pesmu "Venera". Odavno nisam čuo emotivnije izvođenje...Nadam se da ćemo uskoro moći da je čujemo u original aranžmanu", "Hvala tebi na svakoj emociji, suzi u oku i vracanja u neka vremena... Hvala za veličinu...za uspomene", "Bilo je divno! Iz Grčke došla sam i uživala sam svakoj minuti", "Naša djeca na svom prvom koncertu, hvala što su doživjeli magiju"... samo su neki od komentara.

Nepropustite da u ponedeljak pogledate emisiju Prvi red u kojoj ćete ekskluzivno moći da vidite detalje s koncerta i ekskluzivni intervju sa Željkom Joksimovićem, u kome otkriva i detalje o novom albumu.

 

 

Ostavite komentar