Kultura > Muzika

MUZIČKA ČAROLIJA: Željko Joksimović održao SPEKTAKULARAN KONCERT u Varaždinu

Ovaj koncert nije bio samo muzički događaj, bilo je to emotivno putovanje koje je publiku povezalo s izvođačem i njegovom muzikom

Izvor: K1info

16/09/2023 > 07:41

podeli vest:

MUZIČKA ČAROLIJA: Željko Joksimović održao SPEKTAKULARAN KONCERT u Varaždinu
Foto: 4K studio


U petak uveče Arena Varaždin postala je epicentar muzičke čarolije jer jedna od najvećih zvezda regionalne scene, Željko Joksimović, održao je još jedan nezaboravan koncert.

Joksimović je koncert je otvorio nekolicinom njegovih najlepših balada stvarajući emotivnu atmosferu koja će se dugo pamtiti.

Prve note pesme “Ljubavi” nežno su započele koncert, a Željko je svojim prepoznatljivim glasom i harizmom ispunio Arenu romantičnom atmosferom. Usledili su hitovi "Nisam te zbog lepote voleo" i "Supermen". Publika je pevala uglas, stvarajući trenutke koji će nesumnjivo ostati urezani u sećanjima svih prisutnih.

 

Međutim, koncert se brzo transformisao u pravu muzičku euforiju kad su zasvirane pesme “Milimetar“ i  "Varnice" na čije prve taktove publika nije mogla da odoli ritmu i energiji, a prava euforija zavladala je uz pesme "Ponelo me" i "Drska ženo plava" dok je pesma "Vreteno" označilo vrhunac koncerta.

Ovaj koncert nije bio samo muzički događaj, bilo je to emotivno putovanje koje je publiku povezalo s muzikom i izvođačem. Željko Joksimović je još jednom dokazao svoj status muzičke legende. 

 

Joksimoviću je ovo šesti nastup u varaždinskoj Areni što ga čini najčešćim gostom otkako je Arena otvorena 2009. Publika je ovog puta svedočila večeri ispunjenom strašću, emocijama i neverovatnom muzikom, a Varaždin je još jednom dokazao da je grad koji srdačno dočekuje svog najdražeg gosta.

Ostavite komentar