Kultura > Muzika

NEK NEKO JAVI Bogdanu i ekipi da ih ČEKAJU KARTE ZA KONCERT Buč Kesidija u subotu na Tašu

Pančevačka grupa na društvenoj mreži X (Twitter) pozvala košarkaše da im se pridruže na koncertu na beogradskom Tašmajdanu

Izvor: K1info

11/09/2023 > 19:22

podeli vest:

NEK NEKO JAVI Bogdanu i ekipi da ih ČEKAJU KARTE ZA KONCERT Buč Kesidija u subotu na Tašu
Foto: Luka Trajković


Košarka je u prvom planu već danima, i svi smo ponosni na borbu, igru i poruke koje su poslali srebrni košarkaši na takmičenju u Manili.

Zbog truda i zalaganja, svako bi voleo da se oduži ovoj dvanaestorici careva na pravi način. Bend Buč Kesidi su rešili, s obzirom na to da imaju veliki koncert na Tašmajdanu ove subote, da ostave 12 karata i pozivaju momke da dođu ako su u prilici, na njihovu svirku.

"Našim košarkašima ostavljamo karte za naš beogradski koncert! Bravo legende, svakako ste pobednici! Vidimo se na Tašu", napisali su momci na svom tviteru, ali i naravno dodali nakon toga u svom stilu, da bi bilo dobro i da javi neko košarkašima

Ovom objavom bend je oduševio kako svoje fanove, tako i obožavatelje sporta. Buč Kesidi 16. septembra sprema do sad svoj najveći nastup na beogradskom Tašmajdanu, koji će biti kako najveći nastup ove turneje, tako i kruna dosadašnje karijere.

Ostavite komentar