Kultura > Muzika

Kažu biće SPEKTAKL za sva čula: Riječki sastav LET 3 stiže u Beograd, 6. oktobra u Dom omladine

Oni su nedavno objavili album "ŠČ" na kome su ponovo snimili neke svoje stare pesme poput "Sam u vodi", "Profesor Jakov" i "Golub Vaso"

Izvor: K1info/Tanjug

12/09/2023 > 08:02

podeli vest:

Kažu biće SPEKTAKL za sva čula: Riječki sastav LET 3 stiže u Beograd, 6. oktobra u Dom omladine
Foto: Franko Kelam


Alternativni rock sastav Let  3, predstavnici Hrvatske na "Pesmi Evrovizije" sa pesmom "Mama ŠČ", održaće koncert 6. oktobra u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, najavili su danas organizatori.

"Biće to spektakl za sva čula! Posle našeg uspeha na 'Eurosongu' dolazimo još jednom pokoriti i Beograd. Vole vas Let 3 i Mama ŠČ!!!", poručio je pevač Zoran Prodanović Prlja.

Foto: Franko Kelam

 

Riječki Let 3 nedavno su objavili album "ŠČ" na kome su ponovo snimili neke svoje stare pesme poput "Sam u vodi", "Profesor Jakov" i "Golub Vaso", sada uz gostovanje pevača Tereze Kesovije, Alke Vuice, Alena Vitasovića i drugih.

Let 3 su album koncertno promovisali 2. septembra na zagrebačkom stadionu "Šalata", a za Beograd se najavljuje podjednako luda atmosfera i hitovi "između rokenrol cirkusa i vrhunskog koncerta".

Beogradski koncert Let 3 bio je prvobitno najavljen za 19. maj, ali je odložen zbog tragičnih događaja u Beogradu i Mladenovcu.    

Ostavite komentar