Kultura > Muzika

E-PLAY NASTAVLJA SARADNJU s glumačkim legendama: DRAGAN MIĆANOVIĆ u spotu za pesmu "NIJE DA NIJE"

Da podsetimo, u jednom od ranijih spotova benda, za pesmu “Sloboda”, u glavnoj ulozi bila je Sloboda Mićalović

Izvor: K1info

30/08/2023 > 13:26

podeli vest:

E-PLAY NASTAVLJA SARADNJU s glumačkim legendama: DRAGAN MIĆANOVIĆ u spotu za pesmu "NIJE DA NIJE"
Foto: ATA Images


E-Play je danas pustio u etar novi singl pod nazivom “Nije da nije” koji najavljuje početak rada na šestom po redu studijskom albumu. U spotu glavnu ulogu tumači naš poznati glumac Dragan Mićanović.

Singl pod nazivom “Nije da nije” predstavlja, po prvi put u karijeri, kako sam bend kaže, jednu “R’N’R ljubavnu baladu”. Na režiserskoj stolici i ovoga puta je sedeo Vuk Protić sa kojim bend ima izvrsnu višegodišnju saradnju i iza sebe video ostvarenja “Sloboda”, “Pristanište”, “Šamarčina”, obradu Katarine II “Aut” i duet sa Bajagom “Hotel Jugoslavija”.

Foto: PGP RTS promo

 

Scenografiju je radila poznata filmska ekipa Braća Limijer. Za audio produkciju je po prvi put bio zadužen Dejan Lalić, a snimalo se u novosadskom studiju Road. Audio snimanje pesme podržao je Sokoj.

Ovo nije prvi put da bend ima gostujuće glumce u spotu. Do sada je titulu najboljeg spota svakako nosila pesma “Sloboda” u glavnoj ulozi sa Slobodom Mićalović. Pesma je dobila i nagradu za najbolji singl i spot od emisije Bunt sa RTS-a. Ovoga puta predlog i telefonski poziv je usledio ka glumcu Draganu Mićanovicu koji je to sa oduševljenjem prihvatio.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

– Dragan je toliko fin i voli umetnost da prosto pomislite da takvi ljudi više ne postoje. Bez obizra što je imao snimanje za seriju taj dan, ipak je uspeo da uklopi i naše snimanje spota I da sve postigne. Najvažnije od svega je to da voli dobru muziku – izjavila je Maja Cvetković basistkinja i pevačica sastava E-Play.

Posle veoma uspešnog koncertnog leta i velikog broja festivalskih nastupa bend E-Play ovim siglom najavljuje i novi beogradski koncert koji je zakazan za Zappa Bazu 2. novembra, a publika će moci da ih vidi uskoro: 20.10. u Nišu, 27.10. u Kraljevu, 03.11. u Valjevu, 11.11. u Užicu, 16.12. u Smederevskoj Palanci…

Pogledajte spot za “Nije da nije”:

Ostavite komentar