Kultura > Muzika

Ana STANIĆ i Boris NOVKOVIĆ objavili spot za PESMU "S one strane ljubavi"

Dvoje kantautora snimili su spot za duetsku pesmu koja pretenduje da bude veliki regionalni hit

Izvor: K1info

10/08/2023 > 18:32

podeli vest:

Ana STANIĆ i Boris NOVKOVIĆ objavili spot za PESMU "S one strane ljubavi"
Foto: Lee Donovitz


Posle premijernog izvođenja na čuvenom CMC festivalu u Vodicama, gde su pobrali velike simpatije publike, Ana Stanić i Boris Novković objavili su spot za duetsku pesmu  "S one strane ljubavi".

Reditelji spota su Vuk Vidor i Lee Donovitz, a radnja spota prati Anin i Borisov dan u kom su se sreli da snime pesmu.

- Pesma  sa Borisom je dobila tačno ono što sam zamišljala dok je živela u meni samoj.  Čast mi je što mu se pesma svidela i što je prihvatio poziv za saradnju. Boris mi je oduvek bio drag pevač uz čiju sam muziku  odrasla, a zahvaljujući zajedničkoj prijateljici koja nas je upoznala, regionalni miljenik sad je moj divan prijatelj. Inače ovo je moj prvi klasični duet i nadam  se da će se mnogobrojnoj publici pesma i spot svideti kao i nama, i da ćete osetiti svu dobru vibru kako Boris voli da kaže. Inače najteže mi  je bilo da snimimo nežne poglede u zajedničkim scenama jer me je Boris zasmejavao. Divno smo se provodili tokom celog dana, ostaće mi u sećanju kao jedno od najprijatnijih snimanja - kaže Ana, a Boris se nadovezuje :

- Prave stvari događaju se samo prirodno, neplanirano i nenamešteno. Tako je bilo i sa ovom saradnjom, jednostavno se dogodila na pravi način u pravo vreme. Od trenutka kad mi je Ana stidljivo poslala pesmu uz gitaru, pa do trenutka kad je Mahir Sarihodžić napravio aranžman i na kraju kad su Vuk Vidor i Lee Donovitz izmontirali video, znao sam da "činim najbolju pravu stvar". Imao sam puno vokalnih saradnji koje su postale klasici, siguran sam da će i ova sa Anom takođe postati uspešna  i ostati vanvremenska. Uživajte u pesmi i videu - izjavio je zadovoljni Boris Novković.

Ana je autor muzike i teksta, a Mahir Sarihodžić je uradio aranžman i produkciju. Pesma je na svim digitalnim servisima.

Povodom 25 godina karijere, Ana uskoro objavljuje Best off album za Croatia Records na kom će se naći i duetska pesma.

Ostavite komentar