Kultura > Muzika

Nina Badrić i Petar Grašo SPOJILI SU glasove u pesmi “NEMOJ”

Dve velike regionalne pop zvezde snimile su duet na koji se čekalo više od 25 godina

Izvor: K1info

27/06/2023 > 16:16

podeli vest:

Nina Badrić i Petar Grašo SPOJILI SU glasove u pesmi “NEMOJ”
Foto: Matea Smolčić


Nina Badrić i Petar Grašo, dve najveće pop zvezde na ovim prostorima, spojili su glasove u pesmi “Nemoj”.  Omiljene muzičke zvezde snimile su zajednički duet na radost mnogobrojne publike koja je njihovu saradnju dugo priželjkivala.  

Godinu dana od velikog hita “Jel ti reka ko” Petar Grašo je u pesmi “Nemoj” ugostio po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora - Ninu Badrić.

- U svojoj karijeri retko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u saradnjama mora se poklopiti sve - i trenutak i muzika i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pesmi “Nemoj” - izjavio je Petar i dodao:
- Uživao sam u saradnji sa Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvođenje, siguran sam da će to publika osetiti!  

 Priču o sjajnoj saradnji dvoje prijatelja ispričala je i Nina:
- Od prvog upoznavanja, Petar i ja smo se prepoznali kao muzičari i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu. Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvek. Dogodila se prava pesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoleti kao što sam je i ja zavolela na prvo slušanje.  

Da se zaista radi o novom bezvremenskom hitu dvoje velikih muzičkih umetnika potvrđuje i nastup na nedavno održanim Melodijama Jadrana, gde je pesma premijerno izvedena, uz ovacije publike.  

Pesma "Nemoj" još je jedna u nizu uspešnih iz muzičke radionice Huljić-Grašo. Posle numera "Moje zlato", "Ako te pitaju", "Jel ti reka ko", kao i hitova Nine Badrić "Dani i godine", "Rekao si", verujemo da će i “Nemoj” pronaći svoj put prema bezvremenskim hitovima kakve ovo dvoje umetnika stvaraju već dugi niz godina na radost mnogobrojnih fanova koji ih prate i vole decenijama.

Ostavite komentar