Kultura > Muzika

PODRŠKA rokerima: Hajdi Klum i Žan Pol Gotje na KONCERTU Scorpionsa u Kelnu

Poznata manekenka i voditeljka i modni dizajner pridružili su se bendu posle koncerta, a fotografije su osvanule na društevnim mrežama

Autor: K1info/promo

19/06/2023 > 18:33

podeli vest:

PODRŠKA rokerima: Hajdi Klum i Žan Pol Gotje na KONCERTU Scorpionsa u Kelnu
Foto: Marc Theis


Svetske rock zvezde, grupa Scorpions, za samo nekoliko dana dolaze u Beograd u okviru aktuelne "Rock Believer" evropske turneje u nedelju 25. juna u Štark Areni.

Prema podacima sajta za prodaju ulaznica tickets.rs trenutno je ovaj koncert najtraženiji od svih događaja u Srbiji, a to prvo mesto je opravdano s obzirom da će ovo biti produkcijski najveći inostrani koncert u Srbiji ove sezone, na kome rade čak četiri međunarodna tima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SCORPIONS (@scorpions)

Grupa Scorpions trenutno puni svetske dvorane i stadione, a nedavno im se na bini u Kelnu pridružila i čuvena Hajdi Klum, doduše posle koncerta, kako bi odala priznanje ovom izuzetnom bendu.

Pored Hajdi Klum, veliki poklonik grupe je i čuveni modni dizajner Žan Pol Gotje. On se fotografisao sa bendom koji mu je potpisao omot omiljenog albuma.

Ulaznice za koncert Scorpionsa mogu se nabaviti online na tickets.rs i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Publika će na koncertu uživati u brojnim hitovima, među kojima su: "Still loving you", "Wind of Change", "Send me and Angel", "Rock You Like An Hurricane", "Blackout", "Dynamite" i mnogi drugi.

Ostavite komentar