Kultura > Muzika

Niki Minaž zaludela TikTok novom pesmom, pogledajte zašto

Niki Minaž je laureat prestižnog priznanja Majkl Džekson Video Vanguard, koje se svake godine dodeljuje na MTV VMA dodeli nagrada

Autor: K1 info

18/08/2022 > 12:53

podeli vest:

Niki Minaž zaludela TikTok novom pesmom, pogledajte zašto
Foto: universalmusic.rs/Robert Ector


Najuspešnija rep muzičarka i hip-hop ikona, Niki Minaž, obradovala je armiju svojih obožavalaca novim uzbudljivim singlom pod nazivom "Super Freaky Girl". Od početka do kraja pesme, koja sadrži sempl hita iz 1981. godine "Super Freak" kojeg izvodi Rik Džejms, čuje se ritmični zvuk po kome je Niki Minaž poznata.

Nekoliko nedelja pre zvaničnog objavljivanja, deo numere stekao je veliku popularnost na platformi TikTok uz prateći plesni izazov koji je očarao korisnike širom sveta. Numeri "Super Freaky Girl" prethodi nekoliko uspešnih saradnji, među kojima su "We Go Up" na kojoj je radio Fivio Forin, "Blick Blick" i Koi Lirej, kao i dve Lil Bejbi kolaboracije - "Bussin" i "Do We Have A Problem".

Pored nove muzike, Niki će ovoga meseca dobiti prestižno priznanje Majkl Džekson Video Vanguard, koje se svake godine dodeljuje na MTV VMA dodeli nagrada i predstavlja slavljenje celokupnog rada tokom karijere izabranog muzičara u oblasti spotova.

Takođe, u pripremi je i veliki nastup koji će obeležiti njeno prvo muzičko pojavljivanje na ovoj dodeli nagrada od 2018. godine.

Sa ukupno 17 VMA nominacija i 5 osvojenih nagrada, reperka je ove godine nominovana u kategoriji za najbolji hip-hop video za pesmu "Do We Have A Problem".

Ostavite komentar