Kultura > Muzika

Svedočanstvo LEKOVITIH MOĆI muzike: Foo Fighters NOVI ALBUM posvetili Tejloru Hokinsu i Virdžiniji Grol

Grupa je nedavno objavila prvi singl "Under You" koji će se naći na albumu "But Here We Are"

Izvor: K1info

19/05/2023 > 14:33

podeli vest:

Svedočanstvo LEKOVITIH MOĆI muzike: Foo Fighters NOVI ALBUM posvetili Tejloru Hokinsu i Virdžiniji Grol
Foto: Youtube PrintScreen/MTV


Sastav Foo Fighters su svoj najnoviji album "But Here We Are" posvetili pokojnom kolegi i bubnjaru Tejloru Hokinsu i Grolovoj majci Virdžiniji Henlon Grol, koji su preminuli prošle godine.

Novi album trebalo bi da se pojavi 2. juna za Roswell Records/Columbia Records, i predstavlja prvo izdanje otkako je Hokins preminuo u martu 2022.

Foo Fighters su nedavno objavili prvi singl "Under You" koji će se naći na albumu "But Here We Are".

U saopštenju za medije novo izdanje je opisano kao "brutalno iskren i emotivno sirov odgovor na sve što su Foo Fighters pretpeli prošle godine… svedočanstvo lekovitih moći muzike, prijateljstva i porodice. Hrabro, oštećeno i nepokolebljivo autentično".

U nastavku saopštenja se kaže:

"'But Here We Are' je zvuk braće koja pronalaze utočište u muzici koja ih je okupila pre 28 godina, proces podjednako terapeutski koliko i nastavak života."

Ranije ove nedelje, Morning Breath Inc., grafički studio sa sedištem u Bruklinu koji je opremio album, pojavio se na društvenim mrežama sa dizajnom izdanja, odajući počast: "Za Virdžiniju i Tejlora."

Kompanija je u svom Instagram postu navela:

"Uvek je čast raditi sa @foofighters. Ovo je dizajn za njihov najnoviji album "But Here We Are". Definitivno novi zaokret za nas dok smo istraživali minimalizam i nove tehnike štampanja belog na belom."

Pored izdanja "Under You", bend koji predvodi Dejv Grol najavio je besplatan globalni striming događaj za 21. maj - Foo Fighters: Preparing Music For Concerts. Gledaoci će imati priliku da čuju numere sa albuma "But Here We Are" i pogledaju do sada neobjavljene video snimke napravljene u studiju.

 

Ostavite komentar