Kultura > Muzika

Breskvica na K1 TV: Nisam verovala da će Srbija da IZABERE takvu vrstu PESME za nastup na Evroviziji

Drago mi je što je publika prihvatila moju pesmu "Drift", kaže pevačica poznata pod nazivom Breskvica

Izvor: K1info

29/03/2023 > 20:32

podeli vest:

Breskvica na K1 TV: Nisam verovala da će Srbija da IZABERE takvu vrstu PESME za nastup na Evroviziji
Foto: K1/Printscreen


Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, gostujući u emisiji „Kec na jedanaest“, ispričala je sve o saradnji sa Teodorom Džehverović , ali i otkriva šta misli o predstavniku Srbije na Evroviziji.

- Teodora me je pitala kada ćemo da snimimo nešto i tada se rodila ideja. Slale smo jedna drugoj pesme, izbor je pao na pesmu "Drift", koja mi je dugo stajala u fioci. Sve smo snimile za pet dana. Mnogo smo se potrudile, želele smo da numera bude mejnstrim. Najviše me je obradovalo, što je publika prihvatila, a najdraže mi je bilo, kada sam videla jednu bakicu koja se snimala upravo uz ovu pesmu - kaže mlada pevačica.

Pored pevanja, Breskvica voli da se bavi i kolima, pa često uzima oldtajmere i sređuje ih.

- Imala sam sreću zbog tate i brata da naučim svašta. Njih dvojica obožavaju motore i automobile. Sada sam ja ta koja stalno priča o kolima - dodala je.

Luke Black, u maju ove godine predstavljaće Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije u Liverpulu.

Breskvica je u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, otkrila i kako joj se dopao njegov nastup, ali i pesma „Samo mi se spava“.

- Jako je kul. Nisam verovala da će Srbija da izabere takvu vrstu pesme i nastupa, da nas predstavlja na Evroviziji. Jako sam srećna što jeste i nadam se da će daleko da dogura, jer mislim da je potpuno drugačiji - zaključila je Breskvica.

 

 

 

Ostavite komentar