Kultura > Muzika

LOREEN drugi put na EVROVIZIJI: Fanovi poludeli, Twitter "gori"

Pevačica je pobedila sa pesmom "Tattoo" i pokušaće po drugi put da osvoji Pesmu Evrovizije

Izvor: K1info/index.hr

12/03/2023 > 09:55

podeli vest:

LOREEN drugi put na EVROVIZIJI: Fanovi poludeli, Twitter "gori"
Foto: Youtube PrintScreen/Melodifestivalen


Posle šest nedelja takmičenja, konačno se zna pobednik Melodifestivalena (poznatog i kao Melfest) - Loreen će ponovo predstavljati Švedsku. Pevačica je pobedila sa pesmom "Tattoo" i pokušaće po drugi put da osvoji Pesmu Evrovizije.

Od početka takmičenja pretpostavljalo se da će Loreen pobediti, a Švedska je od saznanja da se Loreen takmiči na Melodifestivalenu ubedljivo vodeća na kladionicama. 

Fanovi su poludeli zbog Loreen. Njena pesma je već neko vreme na top listama u Velikoj Britaniji i Irskoj, a Twitter je nedeljama prepun objava o njoj.

Loreen je široj javnosti poznata zbog pesme "Euphoria" sa kojom je pobedila na Pesmi Evrovizije 2012. u Bakuu. Osim "Euphorije", Loreen ima brojne druge hitove kao što su "Walk with Me", "Neon Lights", "Sober", "In My Head" i "I'm in It with You".

Zanimljivo je da se Loreen dugo premišljala da li će učestvovati u Švedskom izboru.

- Trebalo mi je četiri nedelje da odlučim. Bila sam u fazonu 'Da li opet imam šta da ponudim'? Mislim da sam sada malo opuštenija i da ću se više zabaviti - priznala je pevačica. 

Švedska i Portugal (koju zastupa Mimicat sa pesmom "Ai Coração") bile su poslednje zemlje koje su u subotu izabrale svoje predstavnike.

Kompletnu listu svih 37 učesnika možete pogledati ovde.

 

Ostavite komentar