Kultura > Muzika

Prošle godine HTEO sam da BATALIM MUZIKU, a sad ću na EUROSONG: Pobednik u neverici

Luke Black kaže da je nastup na Pesmi za Evroviziju shvatio kao svoju poslednju priliku

Izvor: K1info/Tanjug

05/03/2023 > 01:34

podeli vest:

Prošle godine HTEO sam da BATALIM MUZIKU, a sad ću na EUROSONG: Pobednik u neverici
Foto: ATA Images


Muzičar Luka Ivanović, alijas Luke Black, kaže da se jedva suzdržva da ne zaplače nakon što je pobedio na Pesmi za Evroviziju i predstavljaće Srbiju na Eurosongu, a pobedu će proslaviti sa svojim timom.

Upitan da li će sa srpskom verzijom svoje pesme nastupiti u maju u Liverpulu, Black je rekao da se vezao za nju, jer ju je napravio za potrebe Pesme za Evroviziju.

- Mnogo više je osećam i voleo bih da tako predstalvljam svoju zemlju, ali o tom potom. Videćemo. Imam i verziju na engleskom koju mnogo volim - rekao je Black.

Po osvajanju takmičenja na osnovu glasova stručnog žirija i gledalaca Blacku je čestitala prošlogodišnja predstavnica Srbije Konstrakta, a mladi muzičar je priznao da mu je rekla da ga sada očekuju putovanja i da treba mnogo da se zabavi.

Foto: Youtube PrintScreen/RTS

 

- Rekla mi je da se smirim, zezam i vredno radim. Tražiću od nje savet. Moram da zadržim njenu mirnoću, a opet da budem mnogo divlji na nastupu - dodao je Blek.

Luka je rekao da je razmišljao da odustane od muzičke karijere i da je nastup na Pesmi za Evroviziju shvatio kao svoju poslednju priliku, i da je iz tog iskustva kao glavnu pouku izvukao - strpljenje, koje nije imao kao muzičar.

- Od kako sam krenuo išao sam gore dole, levo desno, sa muzikom i prošle godine sam hteo da odustanem. Međutim prijavio sam se na Evroviziju čisto da uradim poslednji korak pre nego totalno odustanem. Isplatilo se - rekao je on.

 

Ostavite komentar

Anaj

Eurovizija ide u nekom drugom pravcu u odnosu na druge festivale..Dečko je studirao engleski i knj, pa mi se čini da se baš ne snalazi u muzici, već je to samo bekstvo iz realnosti.

05.03.2023 11:13