Kultura > Muzika

Vrhunski A KAPELA koncert u okviru BEOGRADSKOG IRSKOG FESTIVALA: Teofilovići i The Quiet Men u Domu omladine

Braća Teofilović obeležavaju 30 godina postojanja, a kao gosti nastupiće Džon MekGlin i Ričard Bojl iz irskog sastava The Quiet Men

Autor: K1info/promo

17/02/2023 > 11:27

podeli vest:

Vrhunski A KAPELA koncert u okviru BEOGRADSKOG IRSKOG FESTIVALA: Teofilovići i The Quiet Men u Domu omladine
Foto: Nebojša Babić


Ukoliko ste ljubitelji tradicionalne srpske, irske i keltske muzike, Braća Teofilović i The Quiet Men ukrstiće glasove u a kapela koncertu u Velikoj sali Doma Omladine 14. marta u 20 časova.

Teofilovići obeležavaju 30 godina postojanja serijom nastupa sa muzičkim gostima iz inostranstva - prvi je iniciran pozivom Beogradskog irskog festivala, kada im gostuju Džon MekGlin i Ričard Bojl iz irskog sastava The Quiet Men.

Posle prošlogodišnje letnje turneje po Poljskoj, Nemačkoj i regionu, ovo će im biti prva koncertna promocija nedavno objavljenog albuma "Element".

Ričard Bojl i Džon MekGlin nastupaju zajedno još od 1992. godine, kao deo čuvenog vokalnog ansambla Anuna. Sa 22 objavljena albuma, svetskim turnejama i saradnjom sa poznatim  muzičarima kao što su Sting, Hozier, Elvis Kostelo, Šinejd O’Konor i Beri Manilou, Džon i Ričard su zvezde u svom rangu u čijim nastupima su uživali Džordž Kluni, Penelopa Kruz, Pol Enka, Kolin Farel, Bono, Coldplay, Bil Gejts i Gvinet Paltrou.

Foto: Olga Kuzmenko

Džon MekGlin (The Quiet Men)

U dogovoru sa Braćom Teofilović, The Quiet Men ravnopravno će deliti binu sa svojim domaćinima, pa će pored tradicionalnih srpskih numera publika moći da uživa i u irskim klasicima "She Moved Through The Fair", "Down By The Salley Gardens", "The Auld Triangle" i "The Rocky Road To Dublin".

Ulaznice mogu da se nabave na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs.

 

Ostavite komentar