Kultura > Muzika

Rodžer Voters PONOVO SNIMIO "Dark Side of the Moon" BEZ DRUGIH ČLANOVA sastava Pink Floyd

Dva dana kasnije na Twitteru je osvanuo post Poli Samson, supruge Dejvida Gilmora, u kojem je žestoko izvređala Votersa

Izvor: K1info

09/02/2023 > 12:12

podeli vest:

Rodžer Voters PONOVO SNIMIO "Dark Side of the Moon" BEZ DRUGIH ČLANOVA sastava Pink Floyd
Foto: Youtube PrintScreen/Roger Waters


Rodžer Voters u nedavnom intervjuu tvrdi da je ponovo snimio jedan od najpopularnijih rock albuma svih vremena "Dark Side of the Moon" bez ijednog drugog člana sastava Pink Floyd. Voters je ovo otkrio u intervjuu nemačkom listu Berliner Zeitung od 4. februara. Intervju je preveden i objavljen na Rodžerovoj zvaničnoj veb stranici.

Ponovnim snimanjem materijala - nešto što su već radili umetnici Tejlor Svift i Prins - Voters dobija veću kontrolu nad svojom verzijom dela, a to već dugo predstavlja spor između njega i drugih članova benda.

Voters je rekao da "novi koncept  treba da odražava značenje dela, da iznese srce i dušu albuma", dodao je, "muzički i duhovno".

Rodžer je napustio grupu 1985. Kasnije je tužio preostale članove zbog daljegb korišćenja imena benda, ali je izgubio na sudu.

Supruga Pink Floyd gitariste Dejvida Gilmora, Poli Samson, objavila je u ponedeljak tvit u kojem ga naziva antisemitom, dodavši da je Voters Putinov apologeta, lažov, lopov, licemer, poreski utajivač, mizogin, bolestan od zavisti, megalomanijak.

"Svaka reč je istinita", dodao je Gilmor na komentar svoje supruge na Twitteru.

Voters je potom tvitovao saopštenje u trećem licu da je "Rodžer Voters svestan zapaljivih i krajnje netačnih komentara o njemu na Twitteru od strane Poli Samson, koje on u potpunosti demantuje. Trenutno se konsultuje o svojoj poziciji."

Nova Votersova verzija "Dark Side of the Moon" trebalo bi da bude objavljena u maju, navodi Telegraph.

 

Ostavite komentar