Kultura > Film/TV

Sa 57 MILIONA SATI emitovanja ovo je TRENUTNO NAJGLEDANIJA Netflixova serija

"Manifest" je nova hit serija koja je posle početnog neuspeha doživela bum

Autor: K1info/index.hr

13/11/2022 > 10:16

podeli vest:

Sa 57 MILIONA SATI emitovanja ovo je TRENUTNO NAJGLEDANIJA Netflixova serija
Foto: Youtube PrintScreen


Serija "Manifest" prvi put je prikazivana 2018. na NBC-ju, a priča započinje grupom stranaca koji završe na istom letu od Jamajke do Njujorka.

Avion je tajanstveno sleteo pet godina posle poletanja, a putnici su smatrani mrtvima. Dok pokušavaju da se ponovno integrišu u društvo, putnici doživljavaju čudne fenomene, poput vizija budućnosti i drugih bizarnih stvari.

Treća sezona se završila velikim klifhengerom, ali nekoliko dana kasnije, na veliko razočaranje obožavalaca, NBC je otkazao seriju.

Netflix je spasao stvar i na kraju preuzeo seriju, emitujući sve prethodne epizode, a pre nekoliko dana objavio je prvi deo četvrte sezone.

Ove nedelje na službenom Twitter profilu serije potvrđeno je da je zauzela prvo mesto na globalnom nivou: "Zvanično je: "Manifest" je serija broj jedan na Netflixu u celom svetu sa više od 57 miliona sati emitovanja."

Fanovi su oduševljeni serijom i već traže snimanje nove sezone. Jedan je komentarisao: "Potpuno zasluženo!" Drugi je dodao: "Manifest je najbolja serija ikada."

 

 

 

Ostavite komentar