Kultura > Film/TV

Duh Balija na PREMIJERI FILMA "Karta za raj"

Oskarovci Džordž Kluni i Džulija Roberts u romantičnoj komediji o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa

Autor: K1 info

28/09/2022 > 12:29

podeli vest:

Duh Balija na PREMIJERI FILMA "Karta za raj"
Foto: Jovana Jarebica


Premijerno veče kome su prisustvovale brojne poznate ličnosti i influenseri održano je uz pomoć naših stalnih partnera i domaćina u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping Centru, kao i uz veliku podršku Indonežanske Ambasade u Beogradu.

Kako je radnja filma "Karta za raj" smeštena na ostrvu Bali, sinoć su posetioci imali priliku, barem na kratko da osete duh, boje, ukuse i ritam tog rajskog ostrva.

Foto: Jovana Jarebica

Premijera filma "Karta za raj"

Pre početka projekcije filma, prisutni su uživali u tradicionalnim balinežanskim jelima i čaju od jasmina, a zahvaljujući Bidadari plesnom studiju Indonežanske Ambasade u Beogradu izveden je tradicionalni ples pod nazivom Čendravasi. Ples na simboličan način predstavlja udvaranje rajskih ptica, a talentovane igračice koreografijom, kostimima i svojim plesnim umećem izazvale su ovacije.

Foto: Jovana Jarebica

Premijera filma "Karta za raj"

Uz bogatu dekoraciju, prisutni su mogli da se fotografišu sa balinežanskim krunama i da dobiju još jednu uspomenu sa premijerne večeri. Bioskopom Cineplexx Ušće Shoping Center vladala je fantasična atmosfera, a pozitivne vibracije i osmesi mogli su se primetiti kod svih prisutnih. Pored predstavnika Indonežanske Ambasade u Beogradu i Njegove Ekselencije gospodina ambasadora Mohamada Čandre Vidje Judhe, premijeri su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života.

Foto: Jovana Jarebica

Ambasador Indonezije Mohamad Čandra Vidja Judha sa zvanicama

Tokom projekcije filma, najvećom salom bioskopa Cineplexx Ušće Shoping Center orio se smeh, a publika je pokličima i uzdasima reagovala na situacije kroz koje su prolazili glavni likovi.

Projekcija filma je završena aplauzom, a mogli su se čuti samo pozitivni komentari gledalaca da će film preporučiti svojim prijateljima.

Film "Karta za raj" na redovnom repertoaru bioskopa naći će se sutra, 29. septembra.

 

 

 

Ostavite komentar