Kultura > Film/TV

Romantična komedija sa Džulijom Roberts i Džordžom Klunijem stiže u bioskope

Bivši partneri pokušavaju da spreče svoju zaljubljenu ćerku da ne napravi istu grešku koju su oni sami nekada napravili

Autor: K1info

15/09/2022 > 13:53

podeli vest:

Romantična komedija sa Džulijom Roberts i Džordžom Klunijem stiže u bioskope
Foto: Taramaunt Film/Promo


Od danas su u prodaji karte za komediju "Karta za raj" (Ticket To Paradise), film koji će vas oduševiti svojim humorom, pozitivnošću i egzotičnim ambijentom u kojem je sniman.

U odabranim bioskopima od 28. septembra imaćete priliku da se još jednom uverite zašto su Džulija Roberts i Džordž Kluni neprevaziđeni glumački tandem. Uz njihovu neverovatnu energiju, specifičan humor i pregršt urnebesnih situacija u kojima će se naći, ovaj film na najbolji mogući način produžava ovo leto i pruža priliku da osetite duh rajskog ostrva Bali.

Foto: Taramaunt Film/Promo

Kadar iz filma "Karta za raj"

Šarm, duhovitost, priča o ljubavi kao i raskošne boje koje dominiraju filmom zasigurno će razveseliti iskrene fanove romantičnih komedija i priuštiti im skoro dva sata izuzetne zabave.

Dobitnici Oskara Džordž Kluni i Džulija Roberts ponovo se udružuju na velikom platnu kao bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da ne napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili. Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films, predstavljaju nam film "Karta za raj", romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa.

Foto: Taramaunt Film/Promo

Kadar iz filma "Karta za raj"

Od četvrtka 29. septembra film će se naći na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Ostavite komentar