Kultura > Film/TV

Iznenadna smrt mlade glumice - Šarlbi Din preminula u 32. godini

Prema pisanjima stranih medija 32-godišnja glumica juče je iznenada preminula u bolnici u Njujorku

Autor: b92.net

31/08/2022 > 12:43

podeli vest:

Iznenadna smrt mlade glumice - Šarlbi Din preminula u 32. godini
Foto: Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP, File


Južnoafrička glumica i manekenka Šarlbi Din, zvezda filma "Trougao tuge", ovogodišnjeg dobitnika Zlatne palme, umrla je u Njujorku, javila je njena portparolka, potvrdivši informacije specijalizovanih medija.

Prema pisanjima stranih medija 32-godišnja glumica juče je iznenada preminula u bolnici u Njujorku. Za sada nema drugih informacija o uzroku smrti.

U filmu "Trougao tuge" švedskog reditelja Rubena Estlunda, Din glumi Jaju, top modela i influenserku zaokupljenu svojim imidžom i karijerom, kojoj se ponudi luksuzno krstarenje sa dečkom takođe manekenom.

Foto: Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP, File

Šarlbi Din na 75. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu

Pet godina posle dobijanja Zlatne palme za film "Kvadrat", Ruben Estlund je ovog maja za dobio drugu Zlatnu palmu na 75. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu za satiru o super bogatim i luksuzu, ocenjenu najzabavnijim filmom u kanskoj konkurenciji.

Prema specijalizovanim medijima Šarlbi Din, rođena je 5. februara 1990. u Kejptaunu u Južnoj Africi i počela je da radi kao manekenka sa šest godina, a zatim je započela karijeru na ekranima od 20 godina sa prva dva južnoafrička filma "Spud" 2010. godine i kasnije "Spud 2" 2013, sa Džonom Klisom.

Takodje je igrala u američkom horor filmu iz 2017. godine "Don't Sleep", a naredne godine u filmu "Inetrvju sa Bogom" (An Interview with God).

Ostavite komentar