Kultura > Film/TV

"MUNJE: OPET!" posvećene Glogovcu: REDITELJ otkriva šta se sve promenilo u NASTAVKU

Imamo dva njegova sina u filmu, a sam film je upravo posvećen Glogovcu, kaže Andrić

Izvor: K1info

08/03/2023 > 15:34

podeli vest:

"MUNJE: OPET!" posvećene Glogovcu: REDITELJ otkriva šta se sve promenilo u NASTAVKU
Foto: Youtube PrintScreen/ Bassivity Digital


Kultni film „Munje“ dobio je svoj nastavak, a premijera filma je zakazana za 29. mart 2023. godine u MTS Dvorani.

U emisiji „Kec na jedanaest“ na telviziji K1, reditelj filma Radivoje Raša Andrić, otkrio je šta možemo da očekujemo u drugom delu  i koliko su se likovi promenili.

- Pop i Mare su isti samo što su 20 godina stariji. U njihovim životima je sve ostalo isto sem godina.  Čovek ostaje isti u onom momentu kada ništa ne menja kod sebe. Nije se zaposlio i dalje živi sa kevom, ali pošto je ostario, njihov karakter postaje izraženiji, zbog toga je i njihov odnos napredovao. Ljubav između njih, ali i ne podnošenje, kao i međusobna koškanja su samo porasla u tih dvadeset godina - rekao je Raša Andrić i dodaje:

- U film smo pored ovih „starih mladih“ glumaca, koji su matori, ali u stvari mladi, uveli smo i prave nove mlade nade. Sada je film od dve generacije, pa ćemo videti da li će ga obe prihvatiti.

Foto: Youtube PrintScreen/ Bassivity Digital

 

Reditelj je otkrio da je muzika u filmu „Munje: Opet!“ ovovremenska.

U prvom delu Munja, jedan od omiljenih likova bio je Nebojša Glogovac, koji je tumačio lik policajca. U emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, Raša Andrić otkrio je i da li je u film uvršten i neki omaž posvećen legendarnom glumcu.

- Jedan direktan i jedan indirektan. Imamo dva njegova sina u filmu, a sam film je upravo posvećen Glogovcu. 

Pored brojnih likova u filmu, jedna od glavnih glumica u novom delu je Seka Sablić, koja tumači lik Smilje Torture, kao i reper Đus, koji igra poslanika Ambasade Srbije u Beču.

 

 

 

 

Ostavite komentar