Kultura > Film/TV

"UBICE MOG OCA", sezona šesta: Od SUTRA nove epizode, ŽIVOTI su stavljeni NA KOCKU

Reditelj novih nastavaka je Miloš Kodemo, dok su scenario pisali Nataša Drakulić i Predrag Antonijević

Izvor: K1info/Tanjug

17/02/2023 > 18:04

podeli vest:

"UBICE MOG OCA", sezona šesta: Od SUTRA nove epizode, ŽIVOTI su stavljeni NA KOCKU
Foto: Youtube PrintScreen/SUPERSTAR TV


Šesta sezona serije "Ubice mog oca" biće prikazana od 18. februara, vikendom (21.00) na televiziji Superstar, i baviće se kockom kao porokom koji se od zabave razvija u opasnost po život, najavio je danas Telekom Srbija.

"Priča nas vodi kroz različite događaje, a na kraju i zločin, i pokazaće gledaocima kako je lako upasti u vrtlog kocke, gde se od početničke sreće i lake zabave dolazi do toga da se ceo život stavlja 'na kocku'", saopštio je Telekom Srbija.

Kako je najavljeno, gledaoci će pratiti inspektore koji se kroz laži i manipulacije bore za istinu, usput otkrivajući i surovi svet zelenaša povezan sa životom patoloških kockara, dok uporedo lik Predraga Marjanovića, koga igra Tihomir Stanić, "postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prethodnog života stižu na naplatu".

Seriji su se u novoj sezoni pridružili glumci Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović, i Ivan Jeftović. U "Ubicama mog oca" inače igraju Vuk Kostić, Marko Janketić, Miodrag Radonjić i drugi.

Reditelj novih nastavaka je Miloš Kodemo, scenario su pisali kreatori "Ubica mog oca" Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, a sezona je rađena u produkciji Telekoma Srbija i Dandelion Production, uz izvršnog producenta Film danas.

 

Ostavite komentar