Kultura > Film/TV

Ovo je NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Brendan Frejzer od holivudskog lepotana do - grdosije od 270 kg

Film "The Whale" će svetsku premijeru imati na ovogodišnjem festivalu u Veneciji

Autor: telegraf.rs

29/07/2022 > 10:13

podeli vest:

Ovo je NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Brendan Frejzer od holivudskog lepotana do - grdosije od 270 kg
Foto: Youtube PrintScreen


Glumac Brendan Frejzer, koga publika širom sveta najbolje zna po ulozi avanturiste Ričarda O'Konela u filmu "Mumija", vratio se u takozvanu A listu - i to ulogom u drami "Kit" (The Whale) čuvenog reditelja Darena Aronofskog.

Film, koji će svetsku premijeru imati na ovogodišnjem festivalu u Veneciji, prati sredovečnog čoveka po imenu Čarli (teškog 272 kilograma) koji pokušava da ponovo uspostavi vezu sa svojom 17-godišnjom ćerkom. Njih dvoje su izgubili kontakt nakon što je Čarli napustio porodicu zbog ljubavnika, koji je kasnije umro. Čarli je onda tugu, bol i krivicu ugušio hranom, što ga je dovelo do užasne i opasne brojke na vagi.

Foto: Instagram Printscreen

Brendan Frejzer u filmu "The Whale"

U filmu "Kit" će pored Frejzera učestvovati i Sejdi Sink ("Stranger Things"), Hong Čao, Samanta Morton i Taj Simpkins.

- Ništa slično nikada niste videli. To je sve što vam mogu reći. Kostimi su otišli korak dalje. Znam da će ovaj film na gledaoce ostaviti dugotrani utisak - rekao je Frejzer za "Unilad".

Dok je Frejzer prošle godine imao sporednu ulogu u filmu "No Sudden Movie" Stivena Soderberga, "Кit" predstavlja veliki povratak glumca koji glavnu ulogu nije imao još od akcionog filma "Breakout"  iz 2013.

Frejzer bi takođe trebalo da se pojavi u vesternu Martina Skorsezea "Ubice cvetnog meseca" i kao negativac Garfild Lins/Fireflaj u "Batgirl", koji će se pojaviti na HBO Mak-u kasnije ove godine.

Ostavite komentar