Kultura > Film/TV

SUZA suzu SUSTIŽE: Ovako emotivan govor HOLIVUDSKOG glumca NISTE videli

Brendan Frejzer sinoć je primao priznanje za najboljeg glumca u Los Anđelesu

Autor: K1info/klix.ba

16/01/2023 > 18:27

podeli vest:

SUZA suzu SUSTIŽE: Ovako emotivan govor HOLIVUDSKOG glumca NISTE videli
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello


Glumac (54) je osvojio nagradu za svoju prvu ulogu posle skoro deset godina pauze u filmu "The Whale", koji je od premijere dobio niz pozitivnih reakcija i spominje se kao kandidat za Oskara.

Frejzerov govor počeo je lagano, pre nego što se pretvorio u emotivnu posvetu reditelju filma, Darenu Aronofskom, kojem je zahvalio što ga je doveo do uspeha.

Rasplakavši se, rekao je prisutnima:

- Bio sam u divljini i verovatno je trebalo da ostavim tragove od mrvica hleba. Ali pronašao si me i kao svi najbolji reditelji pokazao si mi kuda moram da idem kako bih stigao tamo gde treba da budem.

Dok su njegove kolege iz filmske industrije u publici delovale vidno dirnute njegovim rečima, nastavio je:

- Ako si tip kao što je Čarli kojeg igram u ovom filmu i na bilo koji način se boriš sa gojaznošću ili se osećaš kao da si u mračnom moru, onda želim da znaš da i ti možeš imati snage samo da staneš na noge i odeš do svetla.

Glasom drhtavim od emocija, zaključio je:

- Dobre stvari će se dogoditi.

Na Venecijanskom filmskom festivalu u septembru, Frejzer je na sličan način bio preplavljen emocijama nakon što je dobio "osmominutne ovacije" kada se njegovo ime pojavilo na odjavnoj špici.

Glumac filma "The Mummy" doživeo je dramatičnu fizičku transformaciju i morao je da nosi protezu kako bi prikazao muškarca od 270 kg u psihološkoj drami Darena Aronofskog.

 

Ostavite komentar