Kultura i umetnost > Muzika

Nikad emotivniji Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić! Izazvali su ROLERKOSTER EMOCIJA u publici, a evo kako je izgledalo

Simfonija udvoje izazvala ovacije, slavni umetnički duo ostavio snažan utisak na publiku

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

08/07/2024 > 16:09

podeli vest:

Nikad emotivniji Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić! Izazvali su ROLERKOSTER EMOCIJA u publici, a evo kako je izgledalo
Foto: Indir Merdanović


Zatvaranje četvrtog Banja Luka bilo je u znaku koncerta “Simfonija udvoje”, na kome su nastupili Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na prvom zajedničkom koncertu u karijeri, u pratnji Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Festival je otvorio svetski virtuoz Stjepana Hauser, druge večeri Banja Luka Festa zajedno sa Bregovićem, Alenom i Tifom slavio se jubilej pedeset godina Bijelog dugmeta, a Jeleni i Ivanu pripala je čast da zatvore ovu prestižnu muzičku manifestaciju.

Foto: Indir Merdanović

 

Sav raskoš talenta ova dva umetnika mogao se čuti i videti na koncertu u Banja Luci. Veče je otvorila Jelena Tomašević svojim pesmama “Panta rei”, “Jutro”, “Ime moje”, “Košava”, “Oro”, a nakon što je izvela “Zlatni dan”, na sceni joj se pridružio suprug Ivan Bosiljčić.

Njegov deo večeri bio je prožet najlepšom poezijom i pesmama koje greju dušu. Pevao je “Dušo moja”, “Žute dunje”, “Pukni zoro”, a na vrhuncu večeri na sceni mu se pridružila Jelena sa kojom je izveo u duetu pesme “Princeza”, “To je bila ljubav” i “Nije htjela”.

Foto: Indir Merdanović

 

Dok su crvenim tepihom odlazili sa scene, pratio ih je dug aplauz i huk publike, koja je prepoznala sa koliko velikom ljubavlju su slavna pevačica i naš glumački velikan izveli ovaj koncert.

Foto: Indir Merdanović

 

Četvrti Banja Luka Fest posetilo je više od 15,000 ljudi, a organizatori najavljuju bogat program i za sledeću godinu

Ostavite komentar