FunBox > Misterije

Pronađen MISTERIOZNI objekat na obalama AUSTRALIJE: Ostaci od NLO ili malezijskog aviona MH370?

Oko dva i po metra visok cilindar, delom napravljen od materijala zlatne boje, pokrenuo je teorije da bi mogao da potiče sa nestalog aviona

Izvor: K1info/rts.rs

31/07/2023 > 22:46

podeli vest:

Pronađen MISTERIOZNI objekat na obalama AUSTRALIJE: Ostaci od NLO ili malezijskog aviona MH370?
Foto: Tanjug/AP


Veliki misteriozni objekat isplivao je sredinom jula na plažu u Zapadnoj Australiji, oko 250 kilometara severno od Perta, a sada je konačno identifikovan.

Oko dva i po metra visok cilindar, delom napravljen od materijala zlatne boje, pokrenuo je teorije da bi mogao da potiče sa nestalog putničkog aviona MH370.

Policija je, međutim, zamolila javnost da ne izvlači prerano zaključke, a pojavile su se glasine i da bi mogao da bude i ostatak nekog NLO-a.

Nakon dvonedeljne istrage, australijska agencija za istraživanje svemira saopštila je da objekat najverovatnije potiče sa vozila "polar satelit" kojim je upravljala Indijska organizacija za istraživanje svemira.

- Zaključili smo da je objekat najverovatnije objekat iz treće faze lansiranja rakete - naveli su australijski stručnjaci.

Ovo je u skladu i sa mišljenjem i njihovih evropskih kolega, koje su takođe rekli da sumnjaju da predmet potiče sa neke lansirane rakete.

Ostavite komentar