FunBox > Lajk

ZASTRAŠUJUĆ SNIMAK se širi TikTokom! Devojka tvrdi da je na groblju VIDELA DUHA, a prizor nije nimalo "NAIVAN" (VIDEO)

Ejmi tvrdi da na Google mapama može da se uoči duh nalik na čoveka na groblju koje važi za ukleto

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

01/06/2024 > 19:00

podeli vest:

ZASTRAŠUJUĆ SNIMAK se širi TikTokom! Devojka tvrdi da je na groblju VIDELA DUHA, a prizor nije nimalo "NAIVAN" (VIDEO)
Foto: TikTok Printscreen/amypendletown


Ejmi Pendlton ozbiljno je zastrašila korisnike društvenih mreža nakon što je objavila video snimak na TikToku. Kako kaže, ona je videla lice "duha" i to na Gugl mapama. Otkriveno je na groblju za koje se "šuška da je ukleto".

- Mislim da sam možda upravo pronašla, na primer, duha, ili prvog duha Google mapa - "Gilsonovo groblje". To je istorijsko mesto u Našui, Nju Hempširu; priča se da je ukleto. Idite na Street View, idite u 360 i prošetajte malo niz ulicu. Samo pogledajte - objasnila je ona.

Zastrašujuće je što se na snimku može videti sablasna figura. Uvećavajući, otkriva kako izgleda glava i torzo sredovečnog muškarca. Sablasno priviđenje pojavljuje se tik iznad zidova, između lišća drveća. 

Snimak je izazvao veliku pometnju u komentarima, a neki tvrde da su takođe bili svedoci paranormalnih aktivnosti: "Tako zovu čuvara groba. On je veoma brz.Ovde imam mnogo godina dokaza"; "To je moj 16. rođak uklonjen, Hektore!"; "Jezivo"...

Bilo je i onih koji nisu poverovali u paranormalne akivnosti, pa su pronašli i opravdanje: "To je samo list. Gore možete videti iste boje". 

Ostavite komentar