FunBox > Lajk

Devojka ima EKSTREMNO DUGAČAK JEZIK, a tek ŠTA RADI njime... Izgleda BIZARNO, ali je nemoguće da skrenete POGLED (VIDEO)

Ova devojka uspeva svojim vrhom jezika da dotakne oko

Izvor: K1info/24sata.hr

Autor: Kristina Jokić

06/02/2024 > 23:05

podeli vest:

Devojka ima EKSTREMNO DUGAČAK JEZIK, a tek ŠTA RADI njime... Izgleda BIZARNO, ali je nemoguće da skrenete POGLED (VIDEO)
Foto: Instagram/charlenaaquino_gnc


Šarlena Akino postala je onlajn senzacija zbog svog neobično dugačkog jezika. Ljudi ne mogu da sklone pogled sa njenog 'talenta' koji je zaista jedinstven.

Najduži jezik na svetu pripada Šanel Taper, čiji jezik od vrha do sredine usne je dugačak impresivnih 9,75 cm. Ali izgleda da Šanel sada ima konkurenciju - tu je novi jezik koji je hit na mrežama. Naime, prava senzacija postala je Šarlena Akino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @charlenaaquino_gnc

Mlada žena, za koju se veruje da je iz SAD-a, oduševila je i iznenadila fanove na Instagramu i TikToku, s jezikom kojim može da dotakne vlastito oko.

Iako još nije otkrila dužinu svog jezika, dodirivanje nosa za nju je lak zadatak, bez problema dotakne njegov srednji deo.

Šarlena, čiji je TikTok profil, @charlenaaquino_gnc, skupio više od 462 hiljade pratilaca, svakako maksimalno iskorišćava svoj neobičan prirodni dar, jer takođe zarađuje deljenjem personalizovanih video zapisa sa svojim fanovima.

Ostavite komentar