FunBox > Lajk

Kako predsednik osvaja GENERACIJU Z? Vučić objavio URNEBESNI video sa SVOJIM dvojnikom

Vučić se na TikToku aktivirao pre nekoliko dana, a koliko je to bio dobar potez govori podatak da je već skupio 40.000 pratilaca

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

29/11/2023 > 10:59

podeli vest:

Kako predsednik osvaja GENERACIJU Z? Vučić objavio URNEBESNI video sa SVOJIM dvojnikom
Foto: TikTok printscreen/jasamaleksandar


Aleksandar Vučić odlučio je da bude u korak sa svetskim liderima i ujedno osvoji generaciju Z tako što je otvorio nalog na društvenoj mreži TikTok. 

Predsednik Srbije se na ovoj društvenoj mreži predstavlja pod imenom "Ja sam Aleksandar" i sasvim je jasno da su njegovi saradnici shvatila da će se tako najlakše približiti mladim ljudima.

Vučić se na TikToku aktivirao pre nekoliko dana, a koliko je to bio dobar potez govori podatak da je već skupio 40.000 pratilaca, a više od 340.000 korisnika lajkovalo je njegove videe.

 

 

Poslednjih nekoliko dana na TikToku može da se vidi kako Vučić peče palačinke, njegove video-snimke iz detinjstva, kao i da predsednik ima zavidne fudbalske sposobnosti...

"Predsedniče, može pozdrav?" često se može pročitati u komentarima ispod videa. Aleksandar Vučić, odnosno tim koji stoji iza TikToka Aleksandra Vučića, odmah napiše: "Pozdrav!"

Vučić je odlučio da angažuje i Dalibora Golubovića, koji je svoju TikTok slavu stekao tako što je vrlo uverljivo imitirao predsednika, a na TikToku objavljen je i video koji su zajedno snimili.

U videu se pojavljuje Vučićev dvojnik kao predsednik Srbije i mnogima nije jasno ko je zapravo pravi Vučić, a ko dvojnik. 

TikTok je oduševio i Vučićeve fanove, ali i korisnike društvene mreže X (Twitter).

Sudeći prema komentarima, mnogi zameraju opoziciji što se nije prva dosetila da angažuje tipa s TikToka, koji je do sada imitirao  Vučića. Video Vučića i Golubovića na TikToku je već pregledan više od 700.000 puta.

Ostavite komentar