FunBox > Lajk

Bolje da ga je ODNEO PAUK... Čovek u NEVERICI gledao kako mu HOBOTNICA "GUTA" AUTOMOBIL

Regularno parkirao kola u garažu, ali kada je došao, zatekao je džinovsko stvorenje koje mu se penje po haubi

Izvor: K1info

28/10/2023 > 23:17

podeli vest:

Bolje da ga je ODNEO PAUK... Čovek u NEVERICI gledao kako mu HOBOTNICA "GUTA" AUTOMOBIL
Foto: Printscreen/TikTok/ghost3dee


Vozači su dobro upućeni koliko može biti frustrirajuće da se nađe slobodno parking mesto, a najviše strahuju da isti ne odnese "pauk". Međutim, ovom čoveku se dogodilo nešto neverovatno - iako je pravilno parkirao, imao je čega da se plaši. Njegov automobil opkolila je ogromna hobotnica.

Nedavno se pojavio video na TikToku koji je zaprepastio mnoge. Na snimku se vidi automobil parkiran u običnoj gradskoj garaži, gde se odigrala nesvakidašnja scena. Dok je vozač verovatno očekivao da pronađe auto onakav kakvim ga je i ostavio, desilo se nemoguće.

Naime, na snimku se vidi hobotnica kako se penje po haubi parkiranog automobila. Dok je vlasnik vozila stajao sa strane, posmatrajući ovu zastrašujuću scenu, hobotnica se brzinom, koja je iznenadila sve prisutne, prikačila na automobil. Njene dugačke pipke pomogle su joj da se popne na haubu, dok je alarm na vozilu neprekidno zvonio. Ona ga je bukvalno opkolila, pa je delovalo kao da ga je "progutala".

Ipak, priča se tu nije završila. Kako hobotnica nije uspela da se popne na krov, zadržala se kod šoferšajbne. Nažalost, pod njenim pritiskom, šoferšajbna je popustila, ostavljajući za sobom oštećenja na vozilu.

@ghost3dee When you park like a jackass, a giant octopus crushes your car. Sound by - @AudioFlag  . #ghost3dee #houdinifx #simulation #cgi #cgiartist #octopus #cgcreature #computergraphics ♬ original sound - Alex Z

Snimak, koji je podelio korisnik pod imenom Aleks iz Katara, bio je praćen mnogim komentarima. "Ovo nije hobotnica, ovo je neki đavo", "Nemoguće je da je ovo realno", "Ovo se desi kada se komšije ozbiljno naljute na tebe", "Kako niko nije primetio ovoliku hobotnicu na ulici? Otkud ona u graži?", samo su neki od mnogobrojnih komentara.

Ostavite komentar