FunBox > Lajk

Da li biste PRIJAVILI KOMŠIJE jer preglasno VODE LJUBAV? Odgovor jedne BEOGRAĐANKE je HIT NA MREŽAMA

"Da je više ovakvih ljudi, bilo bi nas ko Kineza“, "Poštovanje za gospođu“, komentari su ispod ovog snimka

Izvor: K1/citymagazine

29/07/2023 > 22:33

podeli vest:

Da li biste PRIJAVILI KOMŠIJE jer preglasno VODE LJUBAV? Odgovor jedne BEOGRAĐANKE je HIT NA MREŽAMA
Foto: Shutterstock


Na društvenim mrežama često možemo da pročitamo kako nečije komšije glasno vode ljubav, kako druge uznemiravaju tim činom, te da deca ne mogu da spavaju. Naročito je problem leti kada su neki prozori otvoreni – jednostavno je sramota da se čuje.

A da li stvarno ljudi prijavljuju ovake "probleme“, reporteri Prve televizije su proverli sa našim sugrađanima, a jedan odgovor već danima se deli na mrežama.

- Da li biste prijavili komšije zbog toga što preglasno vode ljubav i prave buku u zgradi - glasilo je pitanje koje je postavila reporterka TV Prva jednoj gospođi, a evo kakav je odgovor usledio.

- Pa, ja sam Beograđanka, nisam ja ograničena osoba – neka vode ljubav. Meni to ne smeta, natalitet mora da radi. Što? Prijavila bih lopove, upravnike koji kradu, a decu ne bih prijavila. Nek se množe - rekla je ova gospođa.

Ubrzo, njen video je postao viralan na Twitteru.

"Gospođa“, "Pametna žena, neka se množe“, "Hvala, tako je“, "Gospođo, sigurno ne vode ljubav zbog nataliteta“, "Mi van Beograda smo zaostali, ne razumem“, "Komšinica legenda“, "Da je više ovakvih ljudi, bilo bi nas ko Kineza“, "Poštovanje za gospođu“, komentari su ispod ovog snimka.

Anketa

Ostavite komentar